Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 16:09, 15 kwi 2016

Magda_ napisał(a)

co to są za trawki na "lawendowej"?

Z brzegu (po lewej) stipa, a między buksami Frosted Curls.
Kacha123 08:42, 16 kwi 2016

Mam wrażenie, że moja stipa przed pociachaniem była bardziej zielona niż obecnie FC też słabo rokują Gienka na miejscówce fajnie się prezentuje i całkiem spora
jolanka 22:36, 17 kwi 2016

MAD napisał(a)

Ja też mam właśnie wielką górę kamulców. Stwierdziłam, że zamiast kupować kolejne, spróbuję wykorzystać te co mam. Zobaczę czy się sprawdzą, a nsjwyżej z czasem zamienię na inne. Naszarpałam się z nimi straszliwie bo musiałam je przywlec z drugiego końca działki. Ale dałam radę.

Ja mam lepiej, bo mój M. kamienie zabierał by ze sobą wszędzie, więc gdzie chcę, tam je targa - czym więcej tym lepiej. Proszenie dotyczy tylko zmiany ich "leżenia" - powinny zostać, na nowe miejsca, nowe
Zana 22:47, 17 kwi 2016

Cofnęłam się do fotek pięknej lawendowej, wrzuć jeszcze jakąś metamorfozę przypominajkę . Moje FC, stipy tudzież Bronze Form chyba też spoczęły na wieki i nie wyglądają na chcące wrócić do żywych.
MAD 15:24, 18 kwi 2016

Werbena popikowana!
MAD 19:18, 18 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Mam wrażenie, że moja stipa przed pociachaniem była bardziej zielona niż obecnie FC też słabo rokują Gienka na miejscówce fajnie się prezentuje i całkiem spora

Moja to suszki, niektóre z pojedynczymi wąsami w jednej części "miotły". Nie rokują za dobrze. Nie ma co, za rok sieję nową.
MAD 19:19, 18 kwi 2016

jolanka napisał(a)

Ja mam lepiej, bo mój M. kamienie zabierał by ze sobą wszędzie, więc gdzie chcę, tam je targa - czym więcej tym lepiej. Proszenie dotyczy tylko zmiany ich "leżenia" - powinny zostać, na nowe miejsca, nowe

Dobrze Ci. Ja się szarpałam sama. Ale za to ile kalorii spaliłam!
MAD 19:22, 18 kwi 2016

Zana napisał(a)
Cofnęłam się do fotek pięknej lawendowej, wrzuć jeszcze jakąś metamorfozę przypominajkę . Moje FC, stipy tudzież Bronze Form chyba też spoczęły na wieki i nie wyglądają na chcące wrócić do żywych.

Może pokuszę się jeszcze o jakieś before/after. Ale to jak już wszystko solidnie ruszy. Szkoda tych traw straszliwie. U mnie tylko stipa padła (ale z tym się liczyłam poniekąd) i kilka FC nie daje znaków życia. Reszta rusza.
MAD 19:30, 18 kwi 2016

Temat skrzyń warzywnych wreszcie ruszył. Do przyszłej wiosny powinny być gotowe. Na chwilę obecną wyglądają tak (oczywiście z odzysku).

I tym samym wielka sterta pozostałości pobudowlamych się zmniejszyła.
jolanka 19:43, 18 kwi 2016

MAD napisał(a)

Dobrze Ci. Ja się szarpałam sama. Ale za to ile kalorii spaliłam!

HIHI, zobacz u mnie na str. 25 czy chciałbyś spalać przesuwając coś takiego