Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 20:43, 20 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Same manualnie zdolne i pracowite kobiety na tym forum
No dobra, ja mogę być pracowita, gorzej ze zdolnościami - hihihi!
Ciekawam efektów!

Na razie pomalowałam pierwszą partię bel, które wczoraj oszlifowałam. Jeszcze 5 razy tyle szlifowania i malowania i będę mogła skręcać.
MAD 20:46, 20 kwi 2016

I moje Salmon van Eik (czu jakoś tak). Uwielbiam je za wczesność i kolor.

Niestety łanów brak. Do poprawki na przyszły rok.
Zielona 21:24, 20 kwi 2016

Łanów brak, ale za to jaki portret!!!
Magda - wiesz co... moje FC grają martwe sztuki Jak Toszce się udaje je prowadzić i mnożyć?...Hmmm...
Toszka 22:48, 20 kwi 2016

Melduję, że bodajże wszystkie moje FC są martwe... jedyna nadzieja w tych których nie strzygłam. Pierwszy raz od prawie 6 lat - upatruję winy w tym, że w grudniu wszystko ruszyło z wegetacją, moje rodki miały przyrosty, buksy, lawenda zaczynała kwitnąć, o carexach nie wspomnę... a potem nagle przyszedł mróz i dowalił. Drugim krytycznym momentem były pod koniec marca przymrozki...
Zielona 22:51, 20 kwi 2016

Toszka napisał(a)
Melduję, że bodajże wszystkie moje FC są martwe... jedyna nadzieja w tych których nie strzygłam. Pierwszy raz od prawie 6 lat - upatruję winy w tym, że w grudniu wszystko ruszyło z wegetacją, moje rodki miały przyrosty, buksy, lawenda zaczynała kwitnąć, o carexach nie wspomnę... a potem nagle przyszedł mróz i dowalił. Drugim krytycznym momentem były pod koniec marca przymrozki...

AAAAAAAA! Moja ostatnia nadzieja właśnie umarła...
Mam zatem 20 ogromnych sztuk do wymiany Kiedy przekwitną tulipany - wykopię carexy...
MAD 07:00, 21 kwi 2016

Toszka napisał(a)

Dzięki Toszka za informację. Czyli wszystkie FC, które jeszcze nie ruszyły idą w weekend na kompost. Cztery czy pięć sztuk w miarę przyzwoicie odbiło, więc jak te niepodcięte Ci jednak padły to mogę się teraz ja z Tobą podzielić. Dzieciaczki wrócą z wakacji od ciotki do mamy.

Z przodu ten, który ładnie odbił, z tyłu taki co to ledwo, ledwo.
MAD 07:04, 21 kwi 2016

Zielona napisał(a)

AAAAAAAA! Moja ostatnia nadzieja właśnie umarła...
Mam zatem 20 ogromnych sztuk do wymiany Kiedy przekwitną tulipany - wykopię carexy...

Smutno jak tak trzeba rośliny wywalać. Czy w ich miejsce znów będą FC?

U mnie dziś rano oszroniony taras... Kolejne straty będą?
MAD 07:33, 21 kwi 2016

Stipy, które raczyły nie umrzeć, wyglądają tak. To te najlepsze. Śmiechu warte...
Juzia 08:21, 21 kwi 2016

Oj trawska podpadły w tym roku....
MAD 11:15, 22 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Oj trawska podpadły w tym roku....

Ano podpadły. Ale jak tu bez traw żyć?