Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 18:50, 17 paź 2017

Ale fajnego krzaczora upolowałaś! Pięknie się prezentuje. Kurcze, tak sobie myślę, że ja w sobotę w ogóle przyjadę do innego ogrodu, bo niczego nie poznam, tyle tam namodziłaś ostatnio
UrsaMaior 19:04, 17 paź 2017

No fajny, fajny Strasznie się z niego cieszę Posadziliśmy jeszcze klona Ginnala, fajny, gęsty i pękaty misiek. Fotka z komórki, trudno go sfocić, bo na tyłach rośnie, ale co nieco widać. Płot za nim ma 180 cm, dla odniesienia.

Kokesz 19:13, 17 paź 2017

Kasia_CS napisał(a)
Ja w sumie tak załatwiłam kilka tulipanów, ale cóż... z czosnkami bardziej boleśnie. Mam sporo doniczek, to może i się rzucę na sadzenie w ten sposob dla bezpieczeństwa cebul

Ja też sadzę czosnki w doniczkach, właśnie dzisiaj kopałam i gdyby nie one, to na pewno bym którąś ciachnęła łopatą
UrsaMaior 19:32, 17 paź 2017

Taaa, ja to samo Wkopywałam astry i trafiłam jedną. Uciążliwe to sadzenie, ale jednak warto.
kwartet 20:30, 17 paź 2017

W tym roku dereń weisse fontane przebarwiony jak trzmielina oskrzydlona(stracił już większość liści) milki way zieloniutki(dwa listki czerwonawe)
do mojego łopatoholizmu doszedł Izy i teraz mamy do kwadratu
Iza to po drodze do każdego sklepu ma szkółkę , albo jakaś babinka ma roślinkę na sprzedaż, w skrajnym wypadku lekki szaberek po sąsiedzku jest możliwy no i jeszcze mąż kupuje prezenty a i jeszcze te cebule napadają człowieka(u mnie podobnie -Iza przywozi,sąsiadka donosi a cebule szepczą wsadź mnie)
Kasya 20:37, 17 paź 2017

moj kousa tez zielony...moze dlatego ze ma duzo cienia
kwartet 20:43, 17 paź 2017

Klon zrobi look na wiosnę jak hortki będą podcięte,a jak pójdzie w górę to dopiero będzie wow
UrsaMaior 20:48, 17 paź 2017

kwartet napisał(a)
W tym roku dereń weisse fontane przebarwiony jak trzmielina oskrzydlona(stracił już większość liści) milki way zieloniutki(dwa listki czerwonawe)
do mojego łopatoholizmu doszedł Izy i teraz mamy do kwadratu
Iza to po drodze do każdego sklepu ma szkółkę , albo jakaś babinka ma roślinkę na sprzedaż, w skrajnym wypadku lekki szaberek po sąsiedzku jest możliwy no i jeszcze mąż kupuje prezenty a i jeszcze te cebule napadają człowieka(u mnie podobnie -Iza przywozi,sąsiadka donosi a cebule szepczą wsadź mnie)

Oj tam oj tam Dziś szaberek nie wyszedł, mąż zapowiedział, że mnie z ancla wyciągał nie będzie Jutro drugie podejście, no muszę uszczknąć choć odrobinkę! Bo się uduszę!
UrsaMaior 20:51, 17 paź 2017

kwartet napisał(a)
Klon zrobi look na wiosnę jak hortki będą podcięte,a jak pójdzie w górę to dopiero będzie wow

Na to liczę. Zastanawiam się tylko czy go od góry podrównać czy zostawić te dłuższe pędy.
kwartet 21:05, 17 paź 2017

ja bym nie równała ładny kształt ma, na wiosnę mączki rogowej dać potem patrzeć i wzdychać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies