Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

TAR 13:59, 31 lip 2026

Rdesty rosna wszedzie, sa jak chwasty. W grupie roslin mokrolubnych w nogach a miejscach slonecznych i polcienistych mam: jarzmianki, krwisciagi, wiazowki, jezyczki,serduszki, rewelacyjnie rosna tawulki i humelo.
UrsaMaior 18:27, 31 lip 2026

Serduszki rosną mi fajnie, bardzo poprzyrastały, wiązówki to samo, a humelo i ten drugi, różowy, sieje się wszędzie. I jakoś specjalnie się nad nimi nie pochylam.... No ok, dogodzę bardziej tym najnowszym jarzmiankom i zobaczymy.
UrsaMaior 18:28, 31 lip 2026

Poza tym dziś kupiłam kolejną kalinę. W szkółce termometr pokazał mi 40 stopni. Żyć nie umierać:/
Gosialuk 12:12, 01 sie 2026

Wybrałaś się do szkółki w taką temperaturę? Ja siedzę w domu i czekam na wieczór. Mam czas ponadrabiać zaległości na ogrodowisku. W sumie taki leniwy dzień od czasu do czasu jest fajny.
Nowy różany nabytek bardzo pasuje do całości. I nie wiem jak wy mieścicie te wszystkie drzewa, bo ja mam wrażenie, że nawet krzewy rosną wielkie za szybko.