Tak właśnie miało być Nasi przyjaciele mają letni domek z dużym zadaszonym tarasem i przez całe lato właściwie tylko tam się spędza czas Tak mi się spodobało, że zastosowałam u siebie A i jeszcze pensjonat z dużym tarasem, gdzie kiedyś spędziłam kilka dni, miał taki ładny drewniany taras. Posłużył także jako źródło inspiracji
Wcale nie - annabelle mają dwa lata, a limki na zdjęciu były kupowane wiosną, czyli kilka miesięcy wcześniej zaledwie
Zobaczysz, ani sie oejrzysz, a będziesz miała piękne hortensje
To fajnie, że masz dobrą opinie o szkółce -sprawdzona w boju, to wiele znaczy mam nadzieję, że nie dostanę zawału na widok ceny ale chcę kupić większy, by od razu cieszył oczy
Duże te graby kupowałaś? Zastanawiałam się kiedyś nad nimi, ale one trochę wolno rosną, jak dla mnie: Potrzebuję szybko ekranu, który zasłoni mnie choć trochę od sąsiadów - zdecywowałam się więc na szmaragdy w najbardziej newralgicznym miejscu.
Edit : o murarkach poczytałam dziękuję znowu jest nad czym się zastanawiać
Mnie też czasami trudno
Na opakowaniu (sprawdzałam) zalecają siać w marcu, ale biorąc pod uwagę tegoroczną zimę i zapowiadaną raczej wczesną wiosnę, posieję pewnie w lutym. Jeszcze popytam mądrzejszych
U nas też od wczoraj śnieżek bajkowo przystroił ogród, a ja go widzę tylko o świcie lub zmierzchu. Ale i tak można się pozachwycać
Tak naprawdę to pierwsze spotkanie z prawdziwą zimą
Polecam szczerze, bo naprawdę warto. Gdy chłopacy z firmy stawiającej dom budowali taras nie mogli się nadziwić, po co nam taki duży. Jeszcze nie był skończony, to na nim właśnie siadali do drugiego śniadania i na krótki odpoczynek