Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 22:03, 04 lut 2015

Kasya napisał(a)
Rozyczki...wlasnie dzisiaj wybierałam do zamowienia

I co wybrałaś? Ja przymierzam się dopiero za tydzień w weekend, teraz trochę się nie wyrabiam, a do róż i innych kwiatków potrzebuję spokoju szczególnie, że trochę będę w tym roku zamawiać i muszę kalkulować z ołówkiem w ręku, by nie przeholować, bo mnie mąż na taras wystawi na całe lato

Nasion kobei mam od legutki, ie jest sztuk w opakowaniu nie wiem, wolę nie otwierać, bo nie chcę zgubić
Kasya 22:05, 04 lut 2015

Napia napisał(a)

I co wybrałaś? Ja przymierzam się dopiero za tydzień w weekend, teraz trochę się nie wyrabiam, a do róż i innych kwiatków potrzebuję spokoju szczególnie, że trochę będę w tym roku zamawiać i muszę kalkulować z ołówkiem w ręku, by nie przeholować, bo mnie mąż na taras wystawi na całe lato

raczej zapytaj czego nie wybralam
cala litania u mnie...ech trudno
Napia 22:18, 04 lut 2015

Kasya napisał(a)

raczej zapytaj czego nie wybralam
cala litania u mnie...ech trudno

Przeczytałam
zawitka 08:24, 05 lut 2015

Aga dzięki za odpowiedż o tarasie.czytałam Twoją listę chciejstw niczego sobie .A co do róż to ponoc najlepiej kupować jak są w donicach kwitnące bo widać co się kupuje a tak to ryzyko i szkoda pieniędzy
anabuko1 10:02, 05 lut 2015

Piękne różyczki
Ja jestem najbardziej ciekawa jak przeżyją moje nowe nabytki kupione na jesieni, trochę późno sadziłam w listopadzie.
Ale może wszystko będzie ok.I zobaczę nowe kwiaty w moim ogrodzie
Mysza 10:10, 05 lut 2015

Napia napisał(a)
Mniam

Oj jak mi już tęskno za takimi smakołykami
Napia 23:28, 06 lut 2015

zawitka napisał(a)
Aga dzięki za odpowiedż o tarasie.czytałam Twoją listę chciejstw niczego sobie .A co do róż to ponoc najlepiej kupować jak są w donicach kwitnące bo widać co się kupuje a tak to ryzyko i szkoda pieniędzy

Mąż powiedział, że deski tarasowe są z sosny. Tak że rozwiewam wcześniejsze wątpliwości
Lista chciejstw mi się rozrasta - chyba będę musiała ją ciąć, bo mam jednak ograniczony budżet.
Różyczki już prawie wybrane, więc jak dobrze pójdzie, to za kilka dni zamawiam. Czekam jeszcze na koleżankę, bo robimy wspólne zamówienie
Napia 23:31, 06 lut 2015

anabuko1 napisał(a)
Piękne różyczki
Ja jestem najbardziej ciekawa jak przeżyją moje nowe nabytki kupione na jesieni, trochę późno sadziłam w listopadzie.
Ale może wszystko będzie ok.I zobaczę nowe kwiaty w moim ogrodzie

Jesień była długa, na pewno się przyjęły i w przyszłym roku będą pięknie zdobić Twój ogród
Czy dobrze pamiętam, że masz śliczne hosty? Które odmiany byś polecała z większych i mniejszych? Nie mogę się zdecydować, bo za duży wybór, hihi
Napia 23:33, 06 lut 2015

Mysza napisał(a)

Oj jak mi już tęskno za takimi smakołykami

Mnie również
W ubiegłym roku oprócz poziomek na zdjęciu, kupionych na rynku, sama wysiewałam Reginę z torebki i na jesień sadziłam do gruntu. Jestem jej bardzo ciekawa, bo podobno ma duże owoce
lojalna_ 08:06, 07 lut 2015

Jakie roze wybrałas ?kolorki mi tez napisz ....bo za lotna w temacie nie jestem

Oj