Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

iwonadm 12:21, 17 mar 2015

życzę zdrowia
Napia 13:25, 17 mar 2015

Iwonko, dziękuję bardzo od połowy lutego to już trzecia infekcja. Dzisiaj przyszły hortensje i powojniki, w tym tygodniu dotrą jeszcze róże, a ja i tak nic nie mogę zrobić. No cóż, trzeba czekać
Napia 15:33, 17 mar 2015

Przypadkowe zakupy zrobione w ubiegłym tygodniu Dla większości znalazłam miejsce na rabacie ale sadzenie dopiero w przyszłym tygodniu

Napia 15:34, 17 mar 2015

A to niespodzianka. Przyszły zamawiane w lutym clematisy i hortensje

Napia 15:36, 17 mar 2015

Hortensjowe przedszkole Chciałabym, aby wszystkie patyczki ładnie się ukorzeniły

Mysza 15:44, 17 mar 2015

Napia napisał(a)
Hortensjowe przedszkole Chciałabym, aby wszystkie patyczki ładnie się ukorzeniły

Jak te wszystkie hortensje zakwitną to pomyśl jak będzie pięknie
Napia 15:47, 17 mar 2015

Mysza napisał(a)

Jak te wszystkie hortensje zakwitną to pomyśl jak będzie pięknie

Haha, ja u Ciebie, Ty u mnie

Mam nadzieję, że będzie pięknie. Mam przy płocie od strony sąsiadów taki wąski pasek raczej w półcieniu i tak sobie wymyśliłam, że posadzę tam tylko hortensje i zrobię im bukszpanową obwódkę Tylko najpierw muszę stamtąd zabrać migdałki na rabatę, która jeszcze jest w planach
Bogdzia 17:27, 17 mar 2015

Agnieszko nie choruj , nie ma już na to czasu. Roboty w ogrodzie nie brakuje i ja choc całą zimę miałam problemy z kręgosłupem jak wyszłam do ogrodu od razu wyzdrowiałam. Powaznie mówie , sama bym w to nie uwierzyła. Zakupy porobiłas olbrzymie wiec musisz zdrowa byc by to posadzic.
lojalna_ 17:34, 17 mar 2015

Aga ja padłam na twarz...przypadkowe zakupy wprawiły mnie w oslupienie .......ale te patyczki piekne piekne ......moje chyba nie chca sie ukorzenic ;(
Napia 18:05, 17 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Agnieszko nie choruj , nie ma już na to czasu. Roboty w ogrodzie nie brakuje i ja choc całą zimę miałam problemy z kręgosłupem jak wyszłam do ogrodu od razu wyzdrowiałam. Powaznie mówie , sama bym w to nie uwierzyła. Zakupy porobiłas olbrzymie wiec musisz zdrowa byc by to posadzic.

Bożenko, wiem, że nie ma czasu i tak bardzo mnie to złości, ale siła wyższa U mnie jakieś grypy i grypopodobne, które męczą bardzo, bardzo. Mimo wszystko cieszę się, że prace ogrodowe już niedługo, bo przez okno widać, że po zimowym uśpieniu, ogród wraca do życia Myślę, że z nami też tak jest Ogród lekarstwem na wszystkie choroby i smutki i dobrze, że czujesz się lepiej, a kręgosłup przestał doskwierać ale grypę trzeba jednak odleżeć.
W kartonie przyszły hortensje Vanilia Fraisie i powojniki. Miejsce, w którym mają być posadzone, jest przygotowane, więc jeżeli lepiej się poczuję, to w weekend znajdą się na rabatce.