Agatko u mnie tylko drobiazgi, więc cieszę się, że trochę kwiatów kwitnie Mój ogródek dopiero się tworzy, brak w nim większych drzew, a rabatki powstają jednak tak jak siły, czas i pieniądze na to pozwalają, ale za kilka lat będzie to ogród z prawdziwego zdarzenia
Te czosnki podobają mi się chyba najbardziej, chociaż rozwinęły się właśnie czosnki Krzysztofa i one też są przepiękne.
Nie jestem teraz pewna, bo mam dwa podobne -białe kule trochę niższe i szare nieco wyższe. Sprawdzę za kilka dni, ale z tego, co pamiętam, jeden to karatawski, a drugi ivory queen? Chyba ale który jest który ? Oto jest pytanie
Aguś - bodziszki masz cudowne. Moje rosną w niefortunnym miwjscu i muszę je przesadzić w bardzkej eksponowane miejsce bo patrząc na Twoje łany - warto
Czosnki "kurduple" są takie słodkie Poszukaj koniecznie co to za jedne bo muszę je upolować do swojej rabaty cebulowej
No i muszę Ci powiedzieć że liluowce od Ciebie mają pąki kwiatowe . Strasznie się cieszę, ż już w ym roku będą kwitnąć. Ciekawam czy floksy też sprawią mi taką niespodziankę.
Czosnki piękne,ja katarawskie posadziłam w jednym rzędzie i nie ma takiego fajnego efektu,jak u ciebie.
Czy bodziszek Twój rośnie w słońcu ? Wspaniały łan,jaka to odmiana?