Trudno powiedzieć, były normalnie w kartonach, tak jak inne cebulowe.
Kupiłam dwa ciemierniki pełne Double Ellen i trawkę, ale pani nie włożyła do środka karteczki z nazwą, o co ją prosiłam, ale zamieszanie było sporo, więc pewnie dlatego. Zdjęcia robione przy sztucznym świetle niestety słabe, jutro zrobię lepsze
Myślę,że poprawka byłaby wskazana, ale może się mylę, bo aż nie chce mi się wierzyć, że na renomowanej, jakby nie było imprezie, sprzedawano by przemrożone cebule. Nie znam się na tym, zdziwiłam się tylko, bo wiedziałam, że należy sadzić je na jesieni a nie teraz. Nie zapytałam o te cebule, więc to tylko moje prywatne zaskoczenie, bo może nasi rodzimi sprzedawcy sprowadzają cebulki z Holandii i sprzedają je zgodnie z regułami sztuki ogrodniczej.
Dzięki Gosiu Właśnie złapałam się na tym, że mam tendencję do parzystych zakupów, w zeszłym roku dwa ciemierniki i w tym również żadnych eleganckich nieparzystych zestawień
Agnieszko dziękuję, za dzisiejsze miłe spotkanie.
Wątek nadrobiłam cieszę się z Twojej wiosny i czekam niecierpliwie na rewolucję w przedogródku