Aniu, ja również bardzo dziękuję Pisałam już o tym na Twoim wątku
Rewolucja trochę mnie przeraża, ale w końcu do odważnych świt należy. Będę zdawać relację z kolejnych prac w ogrodzie
Agnieszko, miło było się spotkać w takim gronie Dziękuję za katalog, właśnie sobie go studiuję. Piękności. Na targach nic nie kupiłam, tylko córeczkom mini bombki Pozdrawiam ciepło
Wrażenie mieszane - spotkanie bardzo miłe, to naprawdę sympatyczne spotkać ludzi, z którymi rozmawiamy na forum.
Ale sama Gardenia jakoś mnie w tym roku nie zachwyciła, chociaż dużo zobaczyłam. Ominęłam halę, w której dominowały dekoracje, a wiem, że to miejsce na pewno by Cie zachwyciło i jeszcze przebiegłam przez park maszynowy, bo to nie moje klimaty Na kiermaszu tłum ludzi, więc nawet nie chciało się podchodzić do niektórych stoisk. Zachwyciły mnie miedziane ręcznie robione narzędzia, ale cenę miały zaporową, więc tylko do podziwiania. Podobało mi się też kilka aranżacji wystawowych, ale zapomniałam aparatu, kilka zdjęć zrobiłam telefonem, ale ja jednak nie lubię, gdy pełno ludzi się przede mną przepycha robić fotek. Dziewczyny były z profesjonalnym sprzętem i fotki na forum spotkaniowym na pewno będą ciekawsze.
Iwonko, dziękuję za spotkanie. Jeszcze nie miałam czasu zajrzeć do katalogu, ale za chwilę to nadrobię Podpytywałam pana Ćwika o towarzystwo do Jasminy na pergoli przy wejściu i proponował lagunę. Już wcześniej o niej myślałam, więc muszę teraz porównać kolory, kształt kwiatów i pokrój roślin. Co sądzisz o takim zestawieniu?
No tak tłumu też nie lubię, chociaż do stoiska z dekoracjami i rękodziełem z pewnością bym się docisnęła.
Najbardziej zazdroszczę możliwości spotkania z tymi którzy na co dzień piszą na forum.
Mam nadzieję że okazji do spotkań będzie jeszcze sporo i uda mi się poznać też Ciebie.
Spotkanie było ważne i cieszę się, że na nie dotarłam. Kilka fajnych stoisk, ale po zdjęciach innych widzę, że jednak nie wszędzie dotarłam i nie wszystko widziałam. Za rok też będzie Gardenia. Może się wybierzesz? Chyba, że wcześniej uda się spotkać, bo jak piszesz wraz z nadejściem nowego sezonu okazji może być więcej