Hihi, Haniu, mnie też się to zdarza I jeżeli jeszcze sobie powiem, że zamiast zjeść pączek, który na poszedłby w moje bioderka, kupuję kwiatek, by zdobił ogród, to czuję się w pełni usprawiedliwiona
Ogród romantyczny bardzo piękny. Róże cudowne Będę częstym gościem jeśli pozwolisz w takim ogrodzie miło pospacerować. U mnie jest ogród do przeróbki niby coś robiłam wcześniej ale bez ładu i składu.Dopiero jak trafiłam na O zaczęłam się uszyć prawdziwej sztuki ogrodnictwa. Pozdrawiam
Aguś,ale te tawułki robia wraznie. Ja też bardzo je lubię. Podobamisię jakrośnie blisko siebie kilko różnych odmian po kilka sztuk każda. Poidełko super, a i nakolanniki bardzo przydtne. W Twoim domu jestem niezmiennie zakochana. Musze sobie wygooglać różę lovely fairy, bo mam the fairy imuszę luknac czym się różnia, a może to zupełnie innaróża? Buziole Aguś .
Zapraszam serdecznie mój ogród w jeszcze w budowie ale dzięki O. nasze ogrody stajeą się piękniejsze. Jestem w drodze na Gardenię, więc tylko tyle dzisiaj, ale wkrótce Cię odwiedzę
Pozdrowienia