Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

pasjonatkaam... 17:30, 11 mar 2015

kosolka napisał(a)
Piękne, w idealnym stanie! To ice dance?
Trzymam kciuki żeby już nic się u Was nie zmieniało!

tak,ice dance Jest kilka doniczek miscantów,Karl Foerster i za dzień zwłoki (Pan miał wyjazd do Holandii)w ramach przeprosin dorzucił mi Overdam.
Wszystkie trawki wspaniale popakowane,zabezpieczone.Takie zakupy to sama przyjemnosć.Mogę śmiało polecić ta stronkę.
kosolka 19:18, 11 mar 2015

Jak będę zamawiać, to na pewno tam.
pasjonatkaam... 22:18, 11 mar 2015

Mój syn kupił sobie dzisiaj jabłoń Jonagold..czytam,ze muszę dokupić zapylacz..czytałam,ze Ligol bedzie dobrym połączeniem..ktoś posiada takie jabłonki?
Agatek 08:19, 12 mar 2015

Ja u dziadków mam Ligol, słodko-kwaśne soczyste twarde jabłko pyszne są, to hit ostatnich lat u mnie. Na razie są młode i nie dają wiele owoców, ale może i na mazury sobie kupię smacznego Ligola
kosolka 08:36, 12 mar 2015

Ligol jest przepyszny! Chrupki, słodki. U nas wszyscy uwielbiają. Swojego nie mam, kupujemy..
Ala106 09:06, 12 mar 2015

Piękne trawki .
Jabłuszka polecam bo pyszne, kupujemy.
Trzymam kciuki za Was, żeby się poukładało po Twojemu.
Wiem coś o tym, 6 lat w Łodzi, 2 lata w Wawie, teraz na szczęście już 15 rok tutaj, po czterech przeprowadzkach w Bydzi, od trzech lat wsadzona wreszcie na stałe.
jona 09:59, 12 mar 2015

U mnie sytuacja niepewna,myślę,że do kwietnia będę miała jasność czy się przeprowadzam ,wtedy się zastanowię co z działką.
Cierpię bardzo z tego powodu bo nie wyobrażam sobie życia bez moich roślinek.Pozostanie mi dojazd 3,5 h raz,dwa razy w roku albo sprzedaż i kupno bliżej
Nie mam siły,trzecie wakacje po kolei na przeprowadzkach,to nie jest normalne..

Witaj Ewo. Może trzeba porozwieszać czerwone wstążeczki w ogrodzie, żeby zaczarować przyszłość . A może posadzić jakąś roślinę przynoszącą szczęście? Trzymam kciuki i wysyłam ciepłe myśli. Może od nich zrobi Ci się trochę lżej
pasjonatkaam... 15:42, 12 mar 2015

My też uwielbiamy Ligole ,często kupuję choć sama niestety nie mogę jeść bo mnie od jakiegoś czasu wszystkie jabłka uczulają.
Nie byłam zachwycona tym zakupem jabłoni bo to trzeba doglądać,walczyć z mączniakami i innymi ,malować,przycinać a jak będę daleko...? ale czego się nie robi dla dziecka,chciał posadzić drzewo to posadzi,potem będę się martwić co dalej.
Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo dziękuję za słowa wsparcia
Agatek 18:19, 12 mar 2015

Spokojnie, ja też mam kawałek na działkę, do tego trzeba pomagać dziadkom na ich działeczce i w efekcie wszędzie nas za mało
ale i tak jakieś owoce są, człowiek cieszy się jak dziecko że ma coś swojego z własnej pracy
dacie radę a synuś jaki będzie szczęśliwy
pasjonatkaam... 22:44, 12 mar 2015

Aga ,a Ty masz tam blisko działki kogoś kto dogląda jak Was nie ma?