Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Pokaż wątki Pokaż posty

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 17:42, 29 paź 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
To zdjęcie pomidorowego zakątka wzbudza zachwyt. Niezła kolekcja. W tym sezonie pierwszy raz uprawiałam pomidory w donicach pod okapem. Dzisiaj zerwałam ostatnie owoce, a krzaki nie załapały zarazy.
Hortensja pnąca swoimi rozmiarami wzbudza respekt. Szkoda, że swoją muszę mocno ciąć (nie bardzo ma się po czym wspinać).
Pozdrawiam serdecznie.

Hej Haniu
Czyli potwierdzasz moją teorię, że wystarczy, że na pomidory deszcz nie leje to plony będą.
Hortensję pnącą jednak Przemek redukuje, bo mu do garażu ekspansuje. Od góry ma zamiar ją jeszcze obciąć, bo podobno przewód elektryczny ze ściany wyrwie. Także jest w ryzach ale ma solidną podporę.
Pozdrawiam i dziękuję
GingerO 21:20, 08 lis 2024

ryska napisał(a)

Hej Siostro bliźniaczko kalendarzowo
Podziwiam za chęć czytania wątku. Co Cię do tego skłoniło? Masz warzywnik i pomidory czy lubisz powojniki?
Pewnie lubisz czytać ( jak ja) choć widzę już jedną różnicę między nami a mianowicie o 3:17 to ja się na drugi bok przewracam i nie pamiętam kiedy " zarwałam noc". Dwudziesta druga to moja graniczna godzina
Dziękuję i również pozdrawiam

Cześć!
Tak czasem się zagalopuje, że czytam i czytam. Nie mam warzywnika, a pomidorów miałam 3 krzaczki koktajlowych
Powojnikow też nie mam choć są piękne. Po prostu piękne masz roślinki i połączenia. Jeśli chodzi o godziny, to dla mnie graniczna godzina to 23. Ostatnio jednak dużo spraw trudnych i problemów się pojawiło, a ja od razu reaguje, że się budzę w środku nocy i nie umiem zasnąć. Wtedy czytam O... Pozdrawiam