Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 19:46, 31 maj 2016

Basiu, Aniu, Zoja, Mariola bardzo Wam dziękuję i pozdrowienia przesyłam
Rumianka 22:33, 31 maj 2016

Twoje zdjęcia są takie tajemnicze a jednoczesnie pełne treści....
ryska 20:49, 01 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Twoje zdjęcia są takie tajemnicze a jednoczesnie pełne treści....

Jakie piękne słowa aż się zarumieniłam, dziękuję buziaki
Ivvvona 22:39, 01 cze 2016

Zdjęcia jak zawsze super. Ogród Bogdzi wspaniały, na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Podlało Ci ogródek? U nas dzisiaj niezła ulewa była.
Mala_Mi 01:11, 02 cze 2016

Od 3 dni mam w planie napisać kilka słów.. których brakło na spotkaniu... i wszędzie brakuje czasu.. nawet na takich kilka ludzkich słów..
Wiec powtórzę jak echo.. fajne focie robisz.. i ja też uwielbiam te dzikie zakątki, są niefotogeniczne, a może niemedialne.. ale w nich tkwi urok ogrodu, a nie muzeum Też je fotografowałam..na własny użytek..

Do następnego spotkania
ryska 20:17, 02 cze 2016

Ivvvona napisał(a)
Zdjęcia jak zawsze super. Ogród Bogdzi wspaniały, na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Podlało Ci ogródek? U nas dzisiaj niezła ulewa była.

Hej, dziękuję, ulewa niesamowita, kawał roboty zrobiłam łącznie z plewieniem szklarni właśnie podczas burzy, podwiązywanie ogórków i takie tam.
Różanka
Dziś za to świetnie wykopywało mi się tulipany City of Vancouver. Jeszcze by pewnie się trzymały gdyby nie ten silny wiatr. Na ich miejsce trafiły kosmosy i przetacznik kłosowy od Ewy.
Szałwia lekarska w dużej ilości pięknie przewiesza się przez biały płotek. Kwitną czerwone róże na pniu.
Zdjęć brak
ryska 20:41, 02 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Od 3 dni mam w planie napisać kilka słów.. których brakło na spotkaniu... i wszędzie brakuje czasu.. nawet na takich kilka ludzkich słów..
Wiec powtórzę jak echo.. fajne focie robisz.. i ja też uwielbiam te dzikie zakątki, są niefotogeniczne, a może niemedialne.. ale w nich tkwi urok ogrodu, a nie muzeum Też je fotografowałam..na własny użytek..

Do następnego spotkania

Oj Aniu jak patrzę na godzinę wpisu to martwię się o Twoją dzisiejszą pobudkę. Tym bardziej doceniam i czuję się wyróżniona. O zdjęciach już nie piszę, bo takie jak moje to na tym forum standard.
Tylko te zakątki jak piszesz niemedialne są dla mnie jednak bardzo fotogeniczne ale na mnie trzeba brać poprawkę, bo ja zachwycam się i chwastami zrywanymi po drodze
Do następnego spotkania
Zaglądam do Ciebie ale nic nie piszę i tak pewnie nadal będzie więc pozdrawiam Cię tu na rok z góry
Nallar 21:12, 02 cze 2016

Jakieś wieści w sprawie wyników egzaminu to kiedy?
U mnie znowu leje, robota stoi a mnie trafia (nie napisze co)
Wyprawy, widoków, możliwości spotkania z "ludkami" zazdroszczę.
ryska 22:43, 02 cze 2016

Nallar napisał(a)
Jakieś wieści w sprawie wyników egzaminu to kiedy?
U mnie znowu leje, robota stoi a mnie trafia (nie napisze co)
Wyprawy, widoków, możliwości spotkania z "ludkami" zazdroszczę.

Wyniki dopiero na początku lipca.
Cudownie spędziłam ostatnie dwie soboty z ogrodowo zakręconymi człowiekami
U nas też pada i pada, praca ogrodowa pomiędzy ulewami ostatnio.
Moje nowe iryski bez kwiatków kupiłam, jak wypuszczą coś, to pokażę
Do tego moja kałuża zyskała jeszcze babkę drobnokwiatową (zamiast turzyc, bo wypadły)
Miłej nocki Wszystkim zaglądającym
tulucy 23:30, 02 cze 2016

Ślad zostawiam