Jak piszesz, że tak się rozsiewa, to zobaczym co wygra u mnie kocimiętka czy stipa?
Z różą jeszcze Ci podsunę taką, na zapas, jakby co - Chandos Beauty.
Różankowo, różyczkowo się tu zrobiło Piękne są, aż kusi.... Jak bedę wybierać pnącą na pergolę to się zgłoszę po poradę
Czy Twoje Red Barony już ruszyły? bo moje nic a nic i mam obawę że za wcześnie je odkryłam i przycięłam. Co prawda jak zapowiadali przymrozki to przykrywałam ponownie ale kto je tam wie... ?
Alinko,chopin cudowny.Kupiłam go 2 lata temu i u mnie marnie rośnie.Pózno zastartował w ubiegłym roku,zakwitł jednym kwiatkiem,a w tym roku musiałam przyciąć go przy ziemi,pewnie nic z niego nie bedzie.
Olu trawy wszystkie jeszcze śpią . red barona wypatruj dopiero w połowie kwietnia . Maj do traw należy i wtedy można się niepokoić jeśli nie ruszą .
GABRIELA -u mnie to Chopin urósł nawet na tak wysoki jak ja ( 170)
MAŁGOCHA z różami to jest tak że jak sie trafi słaby okaz to lepiej od razu bez żalu wyrzucić . bo co rok będzie gorszy
MALA MIAze stipami to jak wróżenie z fusów ,albo sie uda ,albo sie nie uda .
ja nie przycinam na razie . zimno , nie chodzę ,nie patrzę . więc mi nie przeszkadza
LAUROWIŚNIA wg. mnie to u ciebie stipa będzie idealna . nada lekkości rabatom .z różą już sobie wyjaśniłam . przypomnienie było skuteczne .
AGANIA Tak jak pisała Gabi . Kosmos niski -100cm. a Chopin wysoki -150 cm