w ten niezwykły czas oczekiwania na najpiękniejsze święta, życzę Gosiu całej Twojej Rodzinie by był to czas radosny . Byście spędzili te święta wśród ludzi najbliższych Waszym sercom , otuleni życzliwością, miłością, wśród gwaru najmniejszych, przy dźwiękach kolęd, zatopieni w rodzinne opowieści i wspólne kolędowanie.... Niech magia tych kilku niezwykłych dni trwa i nie opuszcza Was przez wszystkie dni Nowego 2012 Roku !
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Was okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Wam wszelkiej pomyślności...
Aniu i Aniu Bardzo Wam dziękujemy za życzenia Wam także życzymy wszelkiej pomyślności, radości i spełnienia wszystkich marzeń, spokojnych i rodzinnych Świąt!
....a ja wymyśliłam właśnie prezenty dla panów (bo panie mają broszki ) Proste, nic specjalnego ale "z jajem" Do zestawu wejdą jeszcze gazety (w zależności od upodobań)
W Świętą Noc, życzeń moc, wysłać chcę do Ciebie. Niech w ten czas będzie, cudownie jak w niebie. Niech uciekną smutki i radość zagości, Anioł niech odgania wszelkie przeciwności. Kubusiowi zaś Mikołaj cały worek prezentów kominem niech poda Przesyłam też serdeczności Pawłowi i pozostałej rodzince