Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kraania 17:23, 20 sty 2013

Gosia na stulejkę jest super maść. Nazywa się kuterid. Co prawda jak przeczytaliśmy ulotkę, to dzwoniliśmy do lekarza pytać się, czy to na pewno o ten lek chodzi. Ale mieliśmy wtedy genialnego pediatrę więc mu uwierzyłam. Niestety lek jest na receptę.
waska 19:01, 20 sty 2013

Gosiu nie dam rady nadrobic zalegkosci wiec pozdrawiam
Magda70 19:05, 20 sty 2013

A ja nadrobiłam...i pozdrawiam...Rozsady i kwiatki super A stulejka? no cóż każdy przypadek jest inny....
kasik778 21:06, 20 sty 2013

O Jak rany Julek Gosia, ja myślałam, ze ty tylko trochę siałaś

A tu widzę na balkonie to już prawie na skalę produkcyjną, chciałam kupić przy okazji nasiona surfinii i spróbować wysiać, ale naczytałam się, ze bardzo trudno uzyskać coś z nasion, masz może jakiś sposób, na udane sianie, bo u mnie owszem nasiona kiełkują, a przy pikowaniu z reguły wszystko mi zamiera...

ty to masz rękę do kwiatków
Enya73 21:16, 20 sty 2013

Gosia, jesteś niesamowita. Masz naprawdę dar do zielonego Nie wiem czym Ty się zajmujesz zawodowo, ale powinnaś chyba zostać ogrodniczką Brawo, gratuluję
nieszka 21:21, 20 sty 2013

Wzorowa rozsada! Mi to jak już coś wzejdzie to jakieś wybujałki a u Ciebie silne i zdrowe roślinki
kaisog1 23:01, 20 sty 2013

Kasiu nooooo rozsady kiedyś robiłam, że hej Na balkon się prawie wejść nie dało

Aneczko cieszę się, że i ja moge Cie zainspirować Buziaczek

Irenko w gruncie faktycznie pięknie rosną A co do rozsady... szkoda mi było każdej roślinki i dlatego tyle wyszło Każdego roku obiecuje sobie, że już nic siac nie będę a i tak to robię

Beata gdyby to tylko były rośliny, które potrzebuje do Kubusiowa....

Boćku no pewnie pokaże Ale mnie tak od niedawna całkiem wychodzi Wcześniej nic mi ziemi nie chciało wychodzić A ze stulejka to i może.... ale nie za ciekawie to wygląda... zobaczymy

Konrad Ty masz ciemno???? Ja to uprawiam w mieszkaniu i to jedyny parapet jaki mam to jest wschodni..... to chyba u mnie jednak ciemniej

Ania a wyczytaliście, że to maść do oka czy ucha? My używaliśmy jakiejś na A.... nie moge sobie nazwy przypomnieć

Asia nie nadrabiaj Poza tym długa przerwa szpitalna była także niewiele stracilaś

Magda i ja pozdrawiam

Kasik mnie też zamierało ale to dlatego, że za wcześnie pikowałam Trzeba odczekać spokojnie i pamietać o tym, że jak roślina będzie "wyciągnięta" to trza ją w ziemi głebiej schowac przy pikowaniu Nie ma recepty na sianie Mnie samej nic nie wychodziło. Ale pewnego roku posiałam i wzeszło wszystko! (na wszelki wypadek wysiałam 3 opakowania lobelii... zmora z tym była )

Anita hehehhee zawodowo to ja nic nie mam wspólnego z ogrodem Ale chętnie bym się przekwalifikowała

Nieszka mnie też wybujały wschody ale zasadzilam głebiej i rosliny pięknie "zgrubiały"

Kasiek 23:07, 20 sty 2013

beta napisał(a)

Kasik tak wysiewałam I Petunie i surfinie

jestem w szoku!

masz rękę Dziewczyno!

a z takim asortymentem to już można w ogrodzie poszaleć

pozdr. niedzielnie

Ojejku...Toz to...Kobieto chcesz zebym na zawal zeszla?
Kocham petunie i co roku obiecuje sobie ze z racji silnych wiatrow u mnie juz sie na nie nie skusze ale...No przeciez sie skusze A Twoje przechodza po prostu ludzkie pojecie W tamtym sezonie mialam czarne z bialymi precikami ale tez wiatr polamal
Urszulla 09:44, 21 sty 2013

Fantastycznie!
Podziwiam!

już widzę jak angielską zrobisz...toż masz rękę do wszystkiego!
Pszczelarnia 10:01, 21 sty 2013

Gosia, takie ogrodnictwo lubię: sianie, wysiewanie itp.