Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początek tworzenia swojego miejsca na ziemi tj. ogrodu ;)

Początek tworzenia swojego miejsca na ziemi tj. ogrodu ;)

anna_p_k 21:20, 08 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Aniu to czekam na te stroma część z kora
jutro Ci napstrykam fotek i wieczorem wstawię tylko się nie śmiej jak nadal uznasz że płaska dla mnie to hehe czasami jak Giewont tam męczarnie przy wychodzeniu a tu przy obsadzaniu obmyślaniu itp.
AnnaCh 21:29, 08 maj 2015

anna_p_k napisał(a)
Tak ta sama ja mam hmm z dostawy chyba początkiem marca kupiona ale że było zimno a poźniej czasu brakowało to tak czekała w warunkach szklarniowych tj. W domu na posadzenie i tak mi wystrzeliła Aniu przynajmniej wiemy że te z marketu na O. mają pąki więc u Ciebie też będą

Super
Właśnie wkleiłam zdjęcie u siebie, że jedna z moich chyba też zakwitnie
anna_p_k 22:46, 08 maj 2015

Takie stare Kasiu znalazłam jutro Ci dokładnie wymierzę skarpę
KasiaW76 23:34, 08 maj 2015

U mnie zaraz za schodami zrobiłam sobie kawałek trawy aby móc obrabiać skarpe i swobodnie poruszać się przed nią.
Coś mi się wydaje, że moja bardziej stroma
paulina_ns 17:11, 09 maj 2015

u nas przy kościele jest potężna skarpa, jak będę tamtędy przejeżdźała zrobię Wam zdjęcie, dziś się nie dało, bo kosił ktoś tam trawę i dziwnie pewnie by się na mnie patrzył
anna_p_k 18:35, 09 maj 2015

Dziś się rozpadało zanim fotki zrobiłam w deszczu sadziłam i uciekłam do domu jutro pomierze Kasiu no właśnie widziałam ten pas trawy fajny pomysł i schody również lepsze niż ten mój pomysł z korytkami z którymi mam problem co posadzić
anna_p_k 18:36, 09 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
u nas przy kościele jest potężna skarpa, jak będę tamtędy przejeżdźała zrobię Wam zdjęcie, dziś się nie dało, bo kosił ktoś tam trawę i dziwnie pewnie by się na mnie patrzył
facet by się wystraszył że ktoś go szpieguje
KasiaW76 21:22, 09 maj 2015

paulina_ns napisał(a)

Paulinka koniecznie zrób nam zdjęcie
KasiaW76 21:30, 11 maj 2015

anna_p_k napisał(a)
Dziś się rozpadało zanim fotki zrobiłam w deszczu sadziłam i uciekłam do domu jutro pomierze Kasiu no właśnie widziałam ten pas trawy fajny pomysł i schody również lepsze niż ten mój pomysł z korytkami z którymi mam problem co posadzić

a nie myślałas czymś zadarniajace to obsadzic?
anna_p_k 22:05, 12 maj 2015

Kasiu skarpa wysokość 70 szerokość 220 jutro narysuje te wymiary Kasiu ja obsadzam ciut inaczej skarpe bo mam malutki ogród i szkoda mi miejsca na roślinki jedynie okrywowe