Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani

Rajski ogród Ani

monteverde 22:48, 03 mar 2012

Tak Casablanca pachnie ślicznie, jak i większość lilii

Gosia poszykuj sobie trochę na Kubusiowo i pomroź, masz chyba lodówki samochodowe, takie na wkłady tez są dobre jak nie masz to Ci pożyczę a tam tylko jajka, mleko od krowy, serek możesz zrobić , zsiadłe mleczko, i jedzonko jest
kaisog1 22:54, 03 mar 2012

monteverde napisał(a)

Gosia poszykuj sobie trochę na Kubusiowo i pomroź, masz chyba lodówki samochodowe, takie na wkłady tez są dobre jak nie masz to Ci pożyczę a tam tylko jajka, mleko od krowy, serek możesz zrobić , zsiadłe mleczko, i jedzonko jest

Ania ja gotowałam w Wawie i woziłam do Kubusiowa. Ale wiesz co z tego jak to trza podgrzać, dodatki do tego, potem zmywanie blehhhhh
Paweł umie gotować i zarzekał się, że będzie pomagał ale na zarzekaniu sie skończyło Dlatego w tym roku, kto będzie głodny to niech sam przy garach stanie

Aneczko przepraszam, że Ci wątek zaśmiecam
an_tre 22:58, 03 mar 2012

kaisog1 napisał(a)

Ania ja gotowałam w Wawie i woziłam do Kubusiowa. Ale wiesz co z tego jak to trza podgrzać, dodatki do tego, potem zmywanie blehhhhh
Paweł umie gotować i zarzekał się, że będzie pomagał ale na zarzekaniu sie skończyło Dlatego w tym roku, kto będzie głodny to niech sam przy garach stanie

Aneczko przepraszam, że Ci wątek zaśmiecam
Gosia ale jest dobrze, bo to tak jak by była rozmowa o mnie tylko ekipa przyjeżdżała się powylegiwać w ciszy, na łonie natury, a Ania stała przy garach, w końcu powiedziała basta i skończyło się na tym, że pomagają i często przyjeżdżają z gotowym prowiantem, żebym nie musiała za długo stać w kuchni
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 23:00, 03 mar 2012

ło matko! lejesz miód na moje serce Ciekawe czy u mnie poskutkuje
ana_art 23:02, 03 mar 2012

anula_wn napisał(a)
Gosia, naucz swojego M gotować to będziesz miała czas na ogród!
ale faktycznie "z doskoku" trudno ogarnąć .... ja np. wychodzę do ogrodu jak rozmawiam przez tel i w międzyczasie skubię chwasty - dzięki temu ich nie mam, bo taki miedzyczas też jest ważny!

sorry Aniu

Anula wniosek z tego taki, że dużo rozmawiasz przez telefon bo widziałam te Twoje rabaty
an_tre 23:03, 03 mar 2012

kaisog1 napisał(a)
ło matko! lejesz miód na moje serce Ciekawe czy u mnie poskutkuje
musisz się zbuntować
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ana_art 23:06, 03 mar 2012

czasami tylko radykalne środki pomagają, słuchaj doświadczonych mężatek
anula_wn 23:51, 03 mar 2012

Ania Ana_art. ja pracuę w domu i staram sie każdą chwilkę wówczas wykorzystać (wolałąbym siedzieć w ogrodzie z rękami w ziemi, ale się nie da, więc stąd ten międzyczas)

A mój M gotuje moje kochane panie (i to lepiej niż ja...) i to jest ogromna pomoc! to stanie przy garach jest frustrujące!
a co do przyjezdnych, to ja Aniu też "nauczyłam", że każdy coś przywozi, no bo w końcu tylko ja do roboty jestem....?

an_tre 23:59, 03 mar 2012

anula_wn napisał(a)
Ania Ana_art. ja pracuę w domu i staram sie każdą chwilkę wówczas wykorzystać (wolałąbym siedzieć w ogrodzie z rękami w ziemi, ale się nie da, więc stąd ten międzyczas)

A mój M gotuje moje kochane panie (i to lepiej niż ja...) i to jest ogromna pomoc! to stanie przy garach jest frustrujące!
a co do przyjezdnych, to ja Aniu też "nauczyłam", że każdy coś przywozi, no bo w końcu tylko ja do roboty jestem....?

Anula no bo racja jest po nasze stronie
Mala_Mi 00:23, 04 mar 2012

Ja też nauczyłam znajomych, że kto głodny to pokażę drogę do lodówki....a gospodarze też by coś chętnie zjedli....
Więc goscie u mnie gotują A ja zapewniam inne rozrywki..podział obowiazków musi być.. Goście nei czują się intruzami nad którymi muszę skakać .... jak domownicy
A M zaakceptował, że nie mogę zrobić wszystkeigo na raz..... wiec jak nie mam czasu to i nie ma obiadku.... jajecznica, kiełbaska na gorąco..lub kanapeczki Jest wybór