Oczywiście wszystko u Ciebie pięknie kwitnie to już wszyscy wiedzą ale jezyk to nowosc. U mnie cała rodzina wieczorem wędrowała ale było ciemno a nie chciałam lampą młodych straszyc. Pięknie Aniu.
Witaj Bożenko bardzo się cieszę z tego kwitnienia, zaraz inne życie we mnie a jeżyki chyba u sąsiadów mają swoje siedzisko , może jeszcze uda się je zobaczyć
Ewuniu, na ryneczek wpadłam tylko po begonie na cmentarz, a dostrzegłam jeżówkę u budleję bardzo się cieszę z tego zakupu, pani wybrała mi o najładniejszym pokroju
Aniu, jak jest w Toruniu to idę na rynek, ten na Chełmińskiej i tam przyjeżdża sporo ogrodników i sprzedaje rośliny. Przeważnie nie drogo rośliny są oznakowane. Jadę na drugi tydzień do Torunia, może uda mi się coś ciekawego kupić. Anemon piękny.
Aniu,wieczorkiem nadrobiłam zaległości i był to piękny spacer -maraton.Nie będę chwalić przepięknych różyczek ani lilii czy liliowców.Anemony zawsze mnie urzekają , w tym roku wychodzą mi pojedyńcze i trochę grubsze.W ubiegłym roku miałam pełne podobne do Twojego ale przez nieuwagę je straciłam...zapomniałam wstawić donice do piwnicy.Twój przepiękny.
Witam cieplutko i bardzo dziekuje za wizyte...ale tutaj jakiez cudnosci!!!
pieknie, kolorowo az swiat za oknem nabiera piekniejszych barw!!!
pozdrawiam i zycze milego dnia!