Przepraszam,że Wam się wcinam,ale ta Slazówka letnia to roślina jednoroczna choć ma tą zaletę,że mocno się sama wysiewa więc nie zginie gdy choć raz zagości w ogrodzie.Pozdrawiam.
Anek kobei nie lubię chociaż ja siałam sama Kapryśnica nie do ogarnięcia więc ma u mnie szlaban
Ale za to to coś różowe jakie piękne! Co to jest?
Gosiu to jakaś odmiana ślazówki, bylina, nie przemarza tak szybko jak zwykłe malwy
Przepraszam,że Wam się wcinam,ale ta Slazówka letnia to roślina jednoroczna choć ma tą zaletę,że mocno się sama wysiewa więc nie zginie gdy choć raz zagości w ogrodzie.Pozdrawiam.
Aniu u mnie nie wygląda na jednoroczną, ma dość rozrośniętą zwartą karpę, którą muszę odcinać jak chcę dzielić tej wiosny odcinałam dla siostry i obie rośliny pięknie rosną
Aniu musiałam poszperać bo nie dawało mi to spokoju, Akanta z taka pewnością stwierdziła, ze to letnia a ja mam ją kilka lat i i dzieliłam ja też kilka razy a letnią kiedyś też siałam, jej łodygi były bardzo łamliwe