Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

beata_kulesza 11:57, 01 wrz 2014

Daj znać w jakim stanie dotarły i czy wszystko jest ok. Ja swoje zamówiłam wczoraj jestem ciekawa kiedy przyjdą
kosolka 12:08, 01 wrz 2014

Dam na pewno. Może i fotkę zrobię
pasjonatkaam... 12:33, 01 wrz 2014

rób fotki ,pokazuj co tam działasz,pozdrówka wrześniowe
kosolka 13:54, 01 wrz 2014

Do rózyczek Alden BIesen domawiam Eden Rose -z tego co czytam u dziewczyn to daje rade.. Więc może i u mnie da No i piwonie Shirley Temple, bo mam już dwie, musze taką domówić i jakieś różowe - tylko nie wiem jakie.. Jakąś mam jedną nn pełną. Ale podobaja mi się też pojedyncze Więc wybieram i wybrac nie mogę
kosolka 13:55, 01 wrz 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
rób fotki ,pokazuj co tam działasz,pozdrówka wrześniowe

Postaram sie cos pocykać
kosolka 14:08, 01 wrz 2014

A taki news dla wszystkich słoikomaniaczek w tym mnie - z dzisiejszego artykułu onetowego. TO - czyli nasze słoikowanie, sie nawet nazywa:

"Cocooning" to nazwa nowego trendu, polegającego na ucieczce w domowe pielesze, z dala od stresu, ciągłego pośpiechu. Przed kilku laty przemysł spożywczy odkrył nową lukę rynkową. Miłośnicy celebrowania domatorstwa, których nie zadowala oferta sklepowa, sami gotują, pieką i robią weki - dżemy, kompoty, galaretki owocowe, pikle i chutneye. - Robienie domowych przetworów daje niesamowitą satysfakcję i cudownie odpręża, niezależnie od wieku i wykonywanego zawodu - przekonuje Veronique Witzigmann. - Można puścić wodze fantazji, a możliwości połączeń smakowych są praktycznie nieograniczone.

Kasial 14:37, 01 wrz 2014

Interesujące wychodzi na to, że jestem bardzo zestresowana.
Zuzula 14:39, 01 wrz 2014

Cocooning, dobre.
Wszystko się zgadza, o ile jest przez godz 22. Po już mam ochotę uciec w te dosłowne pielesze.

A cebule już będziesz sadzić? Moje przyszły w ubiegłym tygodniu i tak na nie czekałam, a teraz się wkurzam, bo jeszcze nie czas i leżą.

Czekam na fotki.

kosolka 14:42, 01 wrz 2014

Zuzula napisał(a)
Cocooning, dobre.
Wszystko się zgadza, o ile jest przez godz 22. Po już mam ochotę uciec w te dosłowne pielesze.

A cebule już będziesz sadzić? Moje przyszły w ubiegłym tygodniu i tak na nie czekałam, a teraz się wkurzam, bo jeszcze nie czas i leżą.

Czekam na fotki.

No ja wieczorem filmu nie obejrze - głowa mi sie kiwa na boki jak tym pieskom w samochodzie z tyłu na podszybiu i to juz po 21

Cebule jeszcze poleżą. Najpierw za inne musze sie wziąc. Zresztą czekam na ziemię i na obornik.. Pewnie jeszcze 2 czy 3 tyg. bedę czekać.
Ania74 14:47, 01 wrz 2014

Nie dam rady nadgonić... ależ pędzisz z tym wątkiem...