Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

beata_kulesza 14:41, 29 sie 2014

Koniecznie.
kosolka 20:38, 29 sie 2014

Nosz wszelkie siły witalne mnie opuściły. Magnez biorę, może zwiększyć dawkę? Albo jakbyi biovital czy doppelherz dla seniorów już czas zacząć zażywać? Nie, no byłam, robiłam, żeby nie było ze się lenię. Ale z wielkim trudem, naprawdę. Zrobiłam porządek z poziomkami, z badylami kopru, zerwalam maliny i jeżyny, podlalam co najkonieczniejsze, no i zrobiliśmy rabate. Wyrównałam jej kształt, pousuwalam perz (wrrrrrrr!!)i posadzilismy resztę roślin. Nie mam fot bo ciemno już się zrobiło. Brak jednego dużego elementu, ale mam nadzieję ze w najbliższych dniach dotrze. No i kory nie ma jeszcze. Jestem wypompowana.
Gardener27 20:56, 29 sie 2014

Ola dajesz czadu Z tym dla seniorów to się uśmiałem Ciężko pracujesz i stąd to przemeczenie Przyjdzie czas że zrobi się luźniej Zima Ja dzisiaj miałem dzień urlopu i od samego rana działałem w ogrodzie Trawniki pokoszone, rabaty wypielone, tunel foliowy z pomidorami które w tym roku wyjatkowo wcześnie padły schowany na zimę Też jestem zmeczony ale jutro będę leżał do góry dupą Pozdrawiam
katiaxx 21:17, 29 sie 2014

kosolka napisał(a)
Nosz wszelkie siły witalne mnie opuściły. Magnez biorę, może zwiększyć dawkę? Albo jakbyi biovital czy doppelherz dla seniorów już czas zacząć zażywać? Nie, no byłam, robiłam, żeby nie było ze się lenię. Ale z wielkim trudem, naprawdę. Zrobiłam porządek z poziomkami, z badylami kopru, zerwalam maliny i jeżyny, podlalam co najkonieczniejsze, no i zrobiliśmy rabate. Wyrównałam jej kształt, pousuwalam perz (wrrrrrrr!!)i posadzilismy resztę roślin. Nie mam fot bo ciemno już się zrobiło. Brak jednego dużego elementu, ale mam nadzieję ze w najbliższych dniach dotrze. No i kory nie ma jeszcze. Jestem wypompowana.

ło mamo, ja tyle robię w miesiąc
jak nie pada
kosolka 21:34, 29 sie 2014

Sęk w tym że nie umiem leżeć do góry dupa Bo zaraz mi się cała lista misji przed oczami jawi. Co do zrobienia czeka. A ty Ola LEZYSZ?? Jutro takie tam pierdoly do południa, później urodzinowo- mamusiowo. Jabłka czekają na mus, maliny na dżem, to się zrobi, trochę chałupe trza ogarnąć (ale to M. wykorzystam, w ogrodzie nie lubi,to na odkurzaczu pojezdzi ) Chociaż kosiarka też już za nim tęskni. Trawa rośnie jak głupia! Ładna jest
Dobrej nocki!! Idę się wyspac.
iwonaal 21:39, 29 sie 2014

Ola w domu masakra, trudno.
yolka 21:49, 29 sie 2014

Przepis na Uncle Bens jest w wątku Sos słodko-kwaśny
Sabina76 21:57, 29 sie 2014

Olu, ale pędzisz. Nie nadążam śledzić. Ale to dobrze Czekam z niecierpliwością na gotowe rabaty.
Pozdrowionka
kosolka 22:02, 29 sie 2014

yolka napisał(a)
Przepis na Uncle Bens jest w wątku Sos słodko-kwaśny

znalazłam. Nie chcialam już robić nic oprócz musu jabłkowego i jabłkowo-gruszkowego i powideł.. Ale nie wiem czy się nie skusić...
Iwk4 22:03, 29 sie 2014

Olu, dopiero wieczorkiem miałam czas zajrzeć i odpisałam u mnie.
Czytam, ze się dziś napracowałaś. Jak wysypiesz jeszcze rabatkę korą, to na pewno będzie super efekt. Póki co, poczekaj, aż nasadzisz wszystko, bo inaczej będziesz musiała rozgrzebywać korę