Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

lojalna_ 10:28, 30 wrz 2014

Toszka napisał(a)
Jolu, ale pędraki nie boją się koszyczków. Koszyczki nie uchronią. Sadze w koszyczkach, bo jest mi łatwiej na wiosnę wykopać i selekcjonować kolory. Koszyczki dobre są jako antynornica. Kret cebulek nie jada.

Nornic tez u nas nie widziano ale masz racje lepiej sie zabezpieczyc
kosolka 10:36, 30 wrz 2014

U nas pełno dziur W sobotę M. zwijal basen, pod nim plątanina korytarzy, i nornica wylazla, chyba w szoku ze jasność nastała Nie przeżyła tego starcia Ale ile ich tam jeszcze?.. Jest w ogóle na nie sposób jakiś?
Krakus 13:04, 30 wrz 2014

kosolka napisał(a)
U nas pełno dziur W sobotę M. zwijal basen, pod nim plątanina korytarzy, i nornica wylazla, chyba w szoku ze jasność nastała Nie przeżyła tego starcia Ale ile ich tam jeszcze?.. Jest w ogóle na nie sposób jakiś?

kota mieć ale takiego polnego a nie domowego tylko wtedy kocimietka nie pożycje chociaż są już podobno odmiany które nie wabią kotów..
kosolka 13:07, 30 wrz 2014

Moja nie wabi Koty łażą, trzy- sąsiadowe, w sumie dopiero je powiazalam z nornicami- rzeczywiście kręcą się w tych miejscach gdzie dziury.. Ale coś im chyba nie idzie. Albo nornic u nas plaga.
kosolka 13:10, 30 wrz 2014

Zamówiłam resztę róż. Nie wiem czy mówić M. za jaką kwotę paczki przyjdą, bo czasem mnie z domu z walizką wypuści.. To było ostatnie tegoroczne zamówienie. Ostatnie tegoroczne zakupy W OGOLE.
Toszka 13:14, 30 wrz 2014

Nie wiem czy to nie zapowiedź srogiej zimy - dziś z zaciekawieniem patrzyłam, jak pewne gryzonie, których nazwy nawet nie chcę wymieniać, biegały po siatce u sąsiada (na szczęście daleko ode mnie) jak po autostradzie, rwały winogrona i gdzieś zanosiły. Zapasy robią jak nic. I to w biały dzień! Pierwszy raz coś takiego widzę Trutki znikają w "stacjach" w ciągu jednego dnia! Obłęd jakiś!
kosolka 13:22, 30 wrz 2014

Możliwe Tosiu.. No u mnie szaleństwo, tak ryją, Katiaxx pisała że jej się do domu pchają okrutnie.. Sroga..Hmm.. Ale byle do -25 żeby róże dały radę A wszelkie robactwa i chorobska niech wymrozi
Viola 14:34, 30 wrz 2014

O matko, to mówicie, że zima sroga ? bo te sz... tak żarcia szukają? No, może być. U mnie dwa koty podwórkowe codziennie przynajmniej po jednej nornicy przynoszą mi w dowód wdzięczności za dobre jedzenie
Ale to niedobra widomość o tej zimie Amerykańskie prognozy tez nieciekawe Olu, zdrowiej szybciutko Pozdrówka
bdan 14:40, 30 wrz 2014

kosolka napisał(a)
Zamówiłam resztę róż. Nie wiem czy mówić M. za jaką kwotę paczki przyjdą, bo czasem mnie z domu z walizką wypuści.. To było ostatnie tegoroczne zamówienie. Ostatnie tegoroczne zakupy W OGOLE.

A kiedy różyczki będziesz mieć u siebie?
kosolka 14:44, 30 wrz 2014

Pewnie ok. 15-20go pazdziernika..