Dzięki Toszko, ja jak na szpilkach siedzę bo we wtorek wieczór wyjeżdżam. Nie będzie mnie do połowy marca I kto oprysk zrobi M. powiedział, że zrobi, ale ja przecież lepiej
A obornik trzeba powąchać i pomacać
Olu, Najlepsze życzenia urodzinowe!! Pięknie wydałaś kasę urodzinową. Widzę,że nie tylko ja tak mam Bardzo ciekawy powojnik zakupiłaś - Princess Diana. Będę podpatrywac jak u Ciebie rośnie. Kusi...
Viola- Ty mi powiedz czy na wyjeździe internet będziesz miała!? Bo smutno mi tu będzie!
Sabinko, pokochałam te dzwoneczki jak tylko je zobaczyłam! Więcej jest takich powojnikow, o takich kwiatach, podobał mi się jeszcze Rooguchi ale na razie nie mam gdzie go posadzić.
I informuje wszem i wobec, że u nas są już żurawie Słyszałam wczoraj i dziś rano, M.widział. Hura!! Uwielbiam ich krzyki
Olu piszesz clematis montana do bluszczu i winobluszczu na blaszak. A ja mam bluszcz i winobluszcz przy płocie. Mogę ten clematis przy płocie też dać, czy on raczej nadaje się przy ścianach? Bardzo mi się podobają te kwiatki. A czy on jest zimozielony?