Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Basia - Mój Świat

Basia - Mój Świat

basia3 21:35, 20 paź 2015

paula23 napisał(a)
Faktycznie "pokaźna" sztuka

na zdjęciu nie widać jaki potwór, z pół godziny się z nim męczyłam. Bałam się że kabel zerwałam, bo prąd w domu wywaliło, ale chyba jest ok.
basia3 21:42, 20 paź 2015

wsadziłam w tą rabatę 20 sztuk zawciągów, pomiędzy różami, szczerze tych róż chętnie bym się pozbyła chyba nie umiem ich odpowiednio pielęgnować. Dziś na rabatę wysypałam korę, jest ok. jutro dam fotoo
paula23 21:51, 20 paź 2015

Nie chce wprowadzać zamieszania bo jakoś różami się zbytnio do tej pory nie interesowałam ale rzuciło mi się w oczy na forum to róż nie wolno ściółkować kora, radze się zagłębić w temat.

Jeśli chcesz to tu masz wątek:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2327-sciolkowanie-roz

Kochana czemu nie wrzucasz większych zdjęc ? moze ja już ślepne od tego komputera ale mi tam cięzko się dopatrzec jakie roślinki dokładnie rosną.

A zmiana hortensji na drzewko bardzo pozytywna chociaż hortensja też była śliczna
basia3 21:55, 20 paź 2015

jesień i zima wpedzają mnie w deprechę, choć mają swój urok, ale lato sami popatrzcie, miło ciepło, żyć nie umierać.

basia3 22:05, 20 paź 2015

paula23 napisał(a)
Nie chce wprowadzać zamieszania bo jakoś różami się zbytnio do tej pory nie interesowałam ale rzuciło mi się w oczy na forum to róż nie wolno ściółkować kora, radze się zagłębić w temat.

Jeśli chcesz to tu masz wątek:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2327-sciolkowanie-roz

Kochana czemu nie wrzucasz większych zdjęc ? moze ja już ślepne od tego komputera ale mi tam cięzko się dopatrzec jakie roślinki dokładnie rosną.

A zmiana hortensji na drzewko bardzo pozytywna chociaż hortensja też była śliczna

Hortensja ma się dobrze w innym miejscu, za zdjęcia przepraszam robię telefonem.
kory użyłam przekompostowanej, taką podobno można, tak czytałam.
paula23 22:12, 20 paź 2015

basia3 napisał(a)

Hortensja ma się dobrze w innym miejscu, za zdjęcia przepraszam robię telefonem.
kory użyłam przekompostowanej, taką podobno można, tak czytałam.

A to przepraszam za wprowadzenie zamieszania

A zdjęcia dadzą rade najwyżej będę Cię zamęczać pytaniami o szczegóły których niedopatrze

A lato piękne, ciepłe i przyjemne ale krótkie niestety za krótkie
basia3 23:29, 20 paź 2015

paula23 napisał(a)

A to przepraszam za wprowadzenie zamieszania

A zdjęcia dadzą rade najwyżej będę Cię zamęczać pytaniami o szczegóły których niedopatrze

A lato piękne, ciepłe i przyjemne ale krótkie niestety za krótkie

No co ty ja cały czas coś mieszam i żyję, jakby za to płacili byłabym milionerką
Jana 23:33, 20 paź 2015

basia3 napisał(a)

No co ty ja cały czas coś mieszam i żyję, jakby za to płacili byłabym milionerką
jesień też ma swój urok ale prawda, tylko kiedy jest piękna złota jesień
Iwk4 23:36, 20 paź 2015

Basiu, dziękuję za wizytę u mnie. Szybko obejrzałam twój ogród i tylko się zastanawiam, dlaczego masz tak mało zdjęć tak ładnego ogrodu?
Twój wątek powinien rozwinąć skrzydła. Pokazuj częściej swoje poczynania i zmiany. Niech inni od ciebie się uczą, jak coś fajnego stworzysz. pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki jesieni z twojego ogrodu
basia3 23:42, 20 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Basiu, dziękuję za wizytę u mnie. Szybko obejrzałam twój ogród i tylko się zastanawiam, dlaczego masz tak mało zdjęć tak ładnego ogrodu?
Twój wątek powinien rozwinąć skrzydła. Pokazuj częściej swoje poczynania i zmiany. Niech inni od ciebie się uczą, jak coś fajnego stworzysz. pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki jesieni z twojego ogrodu

Eeee tam to ja się ciągle uczę, mało mam wiedzy użytecznej, ciągle coś mi się nie podoba, cały czas chcę coś zmieniać, może kiedyś będzie tu perfekcyjnie możne.... ale dzięki za miłe słowa.