Witaj Basiu bardzo fajny masz ogród taki zadbany
Rzeczą, która mnie zainteresowała to Twój taras, może dlatego że właśnie o takim myślałam. Mam już płyty z poliwęglanu na dach tarasu i też zastanawiała się jak zrobić markizy, żeby był cień. Chcę zasłonić 1/2 część tarasu, tam gdzie siedzimy. Czy możesz mi wyjaśnić jak zrobiłaś te markizy i gdzie kupowałaś poszczególne elementy ?
Pozdrawiam Mira
Niestety, widziałam fajny efekt, ale zostawiłam naiwna na zimę i zmarzło nie było na tyle silne aby przetrwać mróz.
Mąż co prawda mówił wstaw na zimę do garażu, ale mądrzejsza byłam, gdyby nie to to na pewno by się udało, bo coś tam rosło już.
Planujesz spróbować jeszcze raz? Wybierz lepszy termin wiosenny to do zimy zdąża się zrosnąć przy szczepieniach ważne są terminy albo spróbuj na czymś łatwiejszym (wierzba). Moj sąsiad od lat szczepi drzewka i aktualnie M planuje przejść u niego skrócony kurs szczepień i będziemy próbować Zagłębiałam się mocno w temat i jeśli byś chciała mogę podesłać Ci trochę informacji i artykułów które są pomocne. Szczepione drzewka (szczególnie iglaki) są drogie i w dużych ilościach to majątek a próbując nic nie tracimy może akurat się uda jak to się mówi praktyka czyni mistrza