Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

malgorzata_s... 14:16, 18 wrz 2014

Danusiu musisz się sklonować Jedna będzie odprowadzać po ogrodzie, druga występować w TV,
trzecia projektować i tworzyć nadal ogrody a czwarta będzie tu z nami Nie czwarta, z nami Oryginał
ana_art 14:16, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
Niezbyt wspierające słowa w wieku 19 lat słyszałam:

"Już ty z kwiatków jeść chleba nie będziesz", ale stanęło na moim Ale te słowa będę pamiętać i ciągle mi się gorzko przypominają, choć potem miałam od Rodziców wiele wsparcia, ale początki były bardzo trudne. Ale tylko początki, potem sama pomoc płynęła. Tata cieszy się jak dziecko z mojego pierwszego dyplomu "najpiękniejszy ogród w Polsce" i płakał zawsze jak mu opowiadałam co robię ładnego.
a pamiętasz jak pare dni temu mówiłam ze sie założę że zapewne wiele razy słyszałaś "to się nieuda" uwielbiam ludzi którzy dążą do celu...
mira 14:29, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
Nie...Pszczółko, szampan będzie we wtorek Dogrywamy Maję...

Moje 40-to lecie "posadzenia kaktusa" i ogrodnictwa, fajny akcent na taką okazję, światowa premiera i mój ogródek, nie wierzę

No to idzie zemdleć i może głowa boleć - pozazdrościć tak wyjątkowej rocznicy z taaakim akcentem - to się nazywa S U K C E S !!!!!

Danusiu raz jeszcze gratuluję i Tobie ale też i Witkowi bo może nie ustawiał roślin ale orobił się trochę

Chwilo trwaj !!!

ps.
mam nadzieję ze dla Ogrodowiska zniżki będą bo nie wszyscy byli
Milka 14:37, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Od dzisiaj urywają się telefony, jak można zobaczyć ogród hmmm nieprzygotowana jestem na takie pytania

Kochana, nie ma teraz nie przygotowana, planik zrób, trzymaj się schematu, ze sławą sobie poradzisz, bo jesteś naturalnie skromna
Fuksja 14:41, 18 wrz 2014

I ja serdecznie gratuluję !!!
ana_art 14:53, 18 wrz 2014

kolejki parę dni temu przepowiedziałam... cieszę się bardzo z Waszego sukcesu. Książeczki kupiłam i chyba by wypadało o autograf poprosić jak przyjdą
Wieloszka 14:54, 18 wrz 2014

Danusiu, przyłączam się do gratulacji!!!
Już jakiś czas temu w prasie podawali, że Twój ogród został tak szczególnie wyróżniony, ale teraz jest namacalny dowód Jesteś moim niedoścignionym wzorem, a Twój ogród to prawdziwa perełka. Znaleźć się w tak zacnym gronie światowych projektantów - WOW! - podziwiam i gratuluję serdecznie
Gardenarium 15:08, 18 wrz 2014

Łał. Wieloszka mnie nawiedziła Witaj Aga, dziękuję. aż się bałam, czy aby będzie ogród, przeglądałam wielce zdenerwowana, ale już namacałam

Ana - nooo. wiem - jesteś najbardziej przewidująca, normalnie nadprzyrodzone zdolności, fajnie o rodzicach nie pomyślałam, a obcy ludzie mi tego nie mówili.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:10, 18 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
Jak dobry dzień na doradzenie również zapytam.
Pomiędzy bukami rohan obelisk posadziłam róże jude the obscura, bukszpany w rzędzie przed nimi
I coś brakuje… turzyce w rudościach, kwiaty w cytrynowym… ?

Zdecydowanie turzyce w rudościach Teraz robię za autorytet

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:11, 18 wrz 2014

popcarol napisał(a)

Danusiu a co to za carexy tam posadziłaś? Fajne, jaśniutkie

Ano, normalny 'Evergold'

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies