Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 19:54, 18 wrz 2014

dorciabe napisał(a)
Danusia za kaczorem jest pięknie tak jakoś przejrzyście, chyba podkrzesałaś iglaki? czy wyciełaś?

Wyciepałam cisy, za blisko były, sąsiedzi podciepali tuje i goło siem zrobiło, strasznie łyso.

Instagram Ogrodowiska
Lukasz2013 19:54, 18 wrz 2014

Pani Danusiu serdeczne gratulacje. Ogród przepiękny i należało się takie duże wyróżnienie. Pozdrawiam z Beskidów.
Gardenarium 19:56, 18 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Danusiu, dziś miałam chwilkę, aby obejrzeć w necie wczorajsze nagrania z twojego ogrodu Faktycznie, tablica przeszkadzała, a muszę przyznać, że ogród dość obrazowo został pokazany, pozwoliło mi to mieć spojrzenie na całokształt.
Rozbawiły mnie niektóre komentarze, że takich ogrodów, jak twój jest mnóstwo, hi, hi. Jakaś mama pewnej pani ma taki, jakiś pan napisał, że takich ogrodów jest wiele, hi, hi. Znawcy ogrodowi Każdy ma prawo do swojego zdania i ja tu powiem, ze twój ogród jest wyjątkowy i takiego nasadzenia nie umiałabym powtórzyć, ogród widać, że zmieniał się na przestrzeni czasu. Mnie nawet nie stać na takie stożki, więc nie zazdroszczę, tylko po cichu zaglądam i podziwiam. Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów

Nie czytam komentarz, idę dalej. Życie jest za krótkie żeby się takimi bzdetami przejmować.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:58, 18 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Danusiu, jak się cieszę, że już masz te książki To niewiarygodny sukces, ale odkupiony ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami... Jednak było warto, bo takiego sukcesu pewnie szybko inny Polak nie osiągnie, jeśli w ogóle
Sebciu, ja jak Małysz, robię swoje, a innymi się nie przejmuję, ani nie śledzę. A niech tam.

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 20:00, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Nie czytam komentarzy, idę dalej.

I bardzo słusznie , czasem nie wiadomo dlaczego ludzie sa tak bezinteresownie zawistni , nie warto na to zwracac wogóle uwagi.
dorciabe 20:14, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Wyciepałam cisy, za blisko były, sąsiedzi podciepali tuje i goło siem zrobiło, strasznie łyso.

Parter pięknie zasiedlony i pewnie masz plan na pięterko łysina będzie wspomnieniem
Gardenarium 20:15, 18 wrz 2014

Mam plan, ale nie wiem czy wyjdzie Może zimą? Od Witka to zależy.

Instagram Ogrodowiska
Elfik 20:25, 18 wrz 2014

Danusiu, przybiegam ostatnia, jako ten Gapcio, żeby Ci pogratulować sukcesów – krajowych i światowych! Doprawdy, ciężko na to zapracowałaś. Jesteś dla mnie niedościgłym wzorem człowieka dobrego, skromnego, o ogromnym sercu – jakież miałam szczęście, że spotkałam Cię na swojej drodze.
Dziękuję, że znalazłam się w świecie, który Ty stworzyłaś.
Dziękuję za to, że mogę czerpać wiedzę z Twoich cudownych artykułów...
...dziękuję za to, że u mnie byłaś...
...dziękuję za to, że w ogóle jesteś...
...ZA WSZYSTKO!!!
....
Gardenarium 20:50, 18 wrz 2014

waldek727 napisał(a)
Danusiu. Czy do tych wszystkich pięknych fotek z Twojego ogrodu możesz jeszcze dołączyć kompozycję z bazylią. Tę kompozycję która tak mnie zauroczyła.
Dziękuję.

Waldziu, była gdzieś wcześniej.. dzisiaj nie zrobiłam i nie mam świeżej fotki

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:50, 18 wrz 2014

Elu, dziękuję dobry elfi-duszku-szczebiotku

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies