Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

dorciabe 16:15, 18 wrz 2014

Danusia za kaczorem jest pięknie tak jakoś przejrzyście, chyba podkrzesałaś iglaki? czy wyciełaś?
ewakatowice 16:23, 18 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Zdecydowanie turzyce w rudościach Teraz robię za autorytet

Wpierw dziękuję

AUTORYTETEM jesteś Danusiu od dawna dawny teraz to jest udokumentowane, opublikowane i nic i nikt tego nie podważy

Kondzio 16:33, 18 wrz 2014

Danusiu gratuluje jestem z tobą zawsze ale jestem na niedoczasie więcej bywam u weta niż w domu, trzymam kciuki za dalsze sukcesy
Sebek 17:00, 18 wrz 2014

Danusiu, jak się cieszę, że już masz te książki To niewiarygodny sukces, ale odkupiony ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami... Jednak było warto, bo takiego sukcesu pewnie szybko inny Polak nie osiągnie, jeśli w ogóle
ana_art 17:11, 18 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Danusiu, jak się cieszę, że już masz te książki To niewiarygodny sukces, ale odkupiony ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami... Jednak było warto, bo takiego sukcesu pewnie szybko inny Polak nie osiągnie, jeśli w ogóle

To niewiarygodny sukces, ale odkupiony ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami...

podpisuję się pod tym obiema rękoma cytując jednoczśnie raz jeszcze mój ulubiony cytat z Steve Jobsa

"Ci, którzy są wystarczająco szaleni, by myśleć, że są w stanie zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
Malgosik 18:06, 18 wrz 2014

piękny ten zakątek z paprociami

o jakim nowym założeniu Danusi była mowa?
czyżbym czegoś nie wiedziała?
Iwk4 18:47, 18 wrz 2014

Danusiu, dziś miałam chwilkę, aby obejrzeć w necie wczorajsze nagrania z twojego ogrodu Faktycznie, tablica przeszkadzała, a muszę przyznać, że ogród dość obrazowo został pokazany, pozwoliło mi to mieć spojrzenie na całokształt.
Rozbawiły mnie niektóre komentarze, że takich ogrodów, jak twój jest mnóstwo, hi, hi. Jakaś mama pewnej pani ma taki, jakiś pan napisał, że takich ogrodów jest wiele, hi, hi. Znawcy ogrodowi Każdy ma prawo do swojego zdania i ja tu powiem, ze twój ogród jest wyjątkowy i takiego nasadzenia nie umiałabym powtórzyć, ogród widać, że zmieniał się na przestrzeni czasu. Mnie nawet nie stać na takie stożki, więc nie zazdroszczę, tylko po cichu zaglądam i podziwiam. Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów
waldek727 18:52, 18 wrz 2014

Danusiu. Czy do tych wszystkich pięknych fotek z Twojego ogrodu możesz jeszcze dołączyć kompozycję z bazylią. Tę kompozycję która tak mnie zauroczyła.
Dziękuję.
A_gawa 18:59, 18 wrz 2014

Danuś, pozwól, że i ja dołączę się do gratulacji!
Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.
Danusiu - ile tych schodów za Tobą sama tylko wiesz!
Ale dałaś radę - weszłaś taaaaaam wysoko! Jestem dumna i ogromnie się cieszę, że mogłam Cię poznać i nawet dostać kilka maili od Ciebie...
Pamiętaj, że wielbimy Cię dla Ciebie samej, nie z powodu Twojego sukcesu.
Nio...wiesz o co mi chodziło, nie?
Kasiek 19:16, 18 wrz 2014

Wiecie co w tym wszystkim jest najfajniejsze? Ze to NASZA DANUSIA Ta zwykla dziewczyna o promiennym usmiechu i smiejacych sie, cieplych oczach ...

Danus jestes nasza i jestesmy z tego dumni