Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Flower1 21:16, 25 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

Coś jak piramida, tylko więcej patyków

Od prawej do lewej

Chyba spróbuje z tymi patyczkami, dziekuje .Piekne fotki nam pokazujesz, co za ogrody )
jolanka 21:18, 25 maj 2016

Wspaniałe przeżycia Na pewno nowe inspiracje Pozdrawiam
Gardenarium 21:21, 25 maj 2016

eee_taam napisał(a)
uff bo juz myslałam......skoro taki zawiedziony wpis.

Ja bym się pochorowała, jakby mi zabronili jeździć do Anglii

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 22:11, 25 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Gdy patrzyłam na ten widok to aż mi się łezka kręciła ze szczęścia Ukochany człowiek u boku w cudnym angielskim ogrodzie I to jest najważniejsze, żeby człowiek mógł się jeszcze kołatać na własnych nogach.

cytuję... jak nigdy tego nie robię tak teraz zrobię... bo to co napisałaś ścisnęło mi serducho...

Buziam Was mocno!

Zielona 22:35, 25 maj 2016

Nie ma kul? I dobrze. Zmiany są potrzebne. Czymś trzeba zaskoczyć. Nie sądzę jednak, że znikną z Twojego ogrodu. I to też dobrze. Konsekwencja w podejmowaniu wyborów jest ważna, a kule to Twoja wizytówka

Widok na Witka w tym cudnym ogrodzie i Twój komentarz... hmm... Gosia ma rację - chwyta za serce.
Gardenarium 22:50, 25 maj 2016

Kule od zawsze są u mnie i pozostaną, niezależnie od tego co jest na CHFS
Teraz wygrywają ogrody jakby żywcem przeniesione z lasu, skały, chwasty.. Zastanawiam się i myślę jak oni to robią, że tak wygląda, jakby rosło od lat.

Kiedyś Beth Chatto powiedziała, że jak ona wprowadziła na CHFS dzikie rośliny, to prawie ją zlinczowano...a teraz proszę.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:57, 25 maj 2016

Codziennie oglądaliśmy relacje BBC z Chelsea Flower Show i podobała mi się wypowiedż jednego z projektantów, że warto było realizować własny pomysł, inspiracje, które chce się pokazać, chociaż wiadomo, że ten ogród nie ma szans wygrać złotego medalu. Oznacza to, że nie robi się tego dla nagrody, a dla realizacji własnych marzeń. Pokazuje własną duszę. Niekoniecznie musi się to podobać ludziom.

Instagram Ogrodowiska
barbara_kraj... 00:08, 26 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Codziennie oglądaliśmy relacje BBC z Chelsea Flower Show i podobała mi się wypowiedż jednego z projektantów, że warto było realizować własny pomysł, inspiracje, które chce się pokazać, chociaż wiadomo, że ten ogród nie ma szans wygrać złotego medalu. Oznacza to, że nie robi się tego dla nagrody, a dla realizacji własnych marzeń. Pokazuje własną duszę. Niekoniecznie musi się to podobać ludziom.

Jednym słowem każdy rzeźbi po swojemu, tak, jak mu dusza gra.
Mixtoorka 08:48, 26 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Kule od zawsze są u mnie i pozostaną, niezależnie od tego co jest na CHFS
Teraz wygrywają ogrody jakby żywcem przeniesione z lasu, skały, chwasty.. Zastanawiam się i myślę jak oni to robią, że tak wygląda, jakby rosło od lat.

Kiedyś Beth Chatto powiedziała, że jak ona wprowadziła na CHFS dzikie rośliny, to prawie ją zlinczowano...a teraz proszę.

Chyba każdy się nad tym zastanawia: -).

Wszyscy uwielbiamy Twoje kule w ogrodzie. nie wszędzie pasuje dzika łąka, a mało kto potrafi ją dobrze zrobić i utrzymać . Uwielbiam Twój busz, i gdybyś zapragnęła miałabyś pewnie jedną z najpiękniejszych łąk na świecie! Ale nie tylko bukszpanowy ma tę wyjątkową konsekwencję. A do tego od czasu do czsu zapraszasz nas swoimi zdjęciami i możemy pogapić się na Twoją perełkę.

A i chciałam Ci szczerze podziękować za Ogrodowsko, dzięki Twoim artykułom, wątkom tematycznym, podpowiedziom i cudownym ludziom, których przyciągnęłaś nawet mi udało się zmontować w "wyjątkowych" warunkach, coś co jest namiastką ogrodu, ale spełnia tyle moich marzeń. W bardzo trudnym dla mojej rodziny czasie jest miejscem oazą. Dziękuję Danusiu z całego serducha.
mira 09:10, 26 maj 2016

Danuśka ten fotograf w tych chaszczach boski to nie dziwię się że ci szczęście lży wyciska

A teraz przy święcie miej miłosierdzie i wrzuć cos z tych chaszczy nie koniecznie z wystawy

Pozdrawiam serdecznie ciebie i twojego fotografa