Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

BEATA_S 12:44, 16 maj 2016

Przepięknie Danusiu Stawiasz poprzeczkę bardzo wysoko . Dzięki Tobie, Twoim zdjęciom, artykułom, poradom mamy coraz piękniejsze ogrody Pozdrawiam serdecznie i dziękuję
makkasia 13:25, 16 maj 2016

Ja ciepła życzę
Danusiu, jestem jak zwykle zaskoczona Twoimi obrazkami nie znam drugiej takiej twórczej osoby jak Ty. Cudownie
Mixtoorka 14:34, 16 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

Piękne te różo- fioleto- purpury!

A jak go nie kochać? Świeci jak słoneczko! Wyjątkowy i piękny Twój egzemplarz Shirasawanum Garnet wychyla sie z tyłu?

Cały ogród uwielbiam. Każdy centymetr perfekcyjny!
ana_art 21:20, 16 maj 2016

Danusiu czas biegnie, Ty zabiegana, więc wspólnie ustaliliśmy że spotkanie w Pęchcinie mogłoby odbyć się 11.06... Mam nadzieję ze Ci pasuje, bo wstępnie braliśmy tę datę pod uwagę.
boguslaw_r_ 15:07, 17 maj 2016

Pięknie, ach te tulipany,
buziole pozostawiam.
ren133 15:14, 17 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

Jak wiesz Ani Hakone wprowadziłam już dawno, mam na winklu, mam z tyłu, ale teraz dosadzam więcej Ona lubi półcień. No i nie wymarza jak turzyce Drogo mnie kosztuje wiosna niestety. W tym roku prawie wszystkie bukszpany w donicach i prawie wszystkie Carex nawet Evergold.

Mój Evergold żyje ale narobiłam się przy nim co niemiara ... dwa razy go skubałam ... pierwszy raz w kwietniu i drugi kilka dni temu ... ale teraz to już będzie chyba coraz lepiej bo już "puchnie" od nowych źbeł

PS Strat współczuję ... kasa to oczywiście jest niemała a dodatkowo mnóstwo roboty ... a jak jeszcze gdzieś między cebulowymi i w żwirku taką trawę trzeba wymienić to urobić się idzie
AgnieszkaW 15:37, 17 maj 2016

Pobuszowałam w "Nie tylko bukszpanowym". Pięknie, pięknie, pięknie Pozdrawiam ciepło
Ewkakonewka 16:08, 17 maj 2016

Zostawiam pozdrowienia
W ogrodzie masz bosko się wie
Akacja 18:31, 17 maj 2016

Danusiu dostałam od znajomej bukszpany i posadziłam je do gruntu.Teraz zauważyłam ,że w bryle korzeniowej były kłącza konwali. Jak mogę je usunąć,żeby nie wykopywać na nowo bukszpanu.
Kondzio 20:06, 17 maj 2016

Danusiu ogrod jak zwykle zachwyca uwielbiam go w tej odsłonię Ja u siebie nie wyrabiam na zakrętach tak zapuszczonego nie miałem jeszcze nigdy, no ale nie da sie miec wszystkiego Pamietaj ogrodowisko jest twoim dodatkiem nie życiem, najważniejsza jest twoja rodzina i ty. Buziam was bardzo mocno