Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Zielona 17:45, 25 maj 2016

Jak tam, Danuś? Rozpływasz się w zachwytach, czy kręcisz noskiem, bo "wszystko już było"? Jesteś w swoim żywiole, więc jakiekolwiek będą Twoje opinie - na pewno cudownie spędzasz czas.
Gardenarium 20:33, 25 maj 2016

Flower1 napisał(a)

Danusiu a może jest jakaś ściąga na stożek ?

Coś jak piramida, tylko więcej patyków

Od prawej do lewej

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:34, 25 maj 2016

miskka napisał(a)

Kobieto ty to masz zdrowie

...ja np od rana jestem chora, bo jutro znowu trzeba do roboty...

A ja odpowiem: "rób to co kochasz, a nigdy nie będziesz musiał pracować"
I ja tak robię.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:38, 25 maj 2016

Powiem tak, nie ma kul, tak jak zapowiedzieli, tylko Beardshaw się wyłamał kilkoma sztukami i Gavin..co to był za pokaz Elektrycznego ogrodu, nieco przesłodzony, co ja gadam, bardzo przesłodzony, pod publikę, ale warto było takie coś zobaczyć, dzieje się...l stałam blisko, bliziutko, na wyciągnięcie ręki

Kolorystyka CHFS mdła w większości. Brązowo się zrobiło.

Pierwszy dzień zaowocował magicznym ogrodem obejrzanym rzutem na taśmę przed 17-tą. Barnsdale zawiódł po raz pierwszy (nie wiem, jak to możliwe?) Środkowy ogród - ok., We wtorek CHFS - nie miałam dostępu, internet w hotelu do d....

Instagram Ogrodowiska
20:58, 25 maj 2016
Gardenarium napisał(a)
Powiem tak, nie ma kul, tak jak zapowiedzieli, tylko Beardshaw się wyłamał kilkoma sztukami i Gavin..co to był za pokaz Elektrycznego ogrodu, nieco przesłodzony, co ja gadam, bardzo przesłodzony, pod publikę, ale warto było takie coś zobaczyć, dzieje się...l stałam blisko, bliziutko, na wyciągnięcie ręki

Kolorystyka CHFS mdła w większości. Brązowo się zrobiło.

Pierwszy dzień zaowocował magicznym ogrodem obejrzanym rzutem na taśmę przed 17-tą. Barnsdale zawiódł po raz pierwszy (nie wiem, jak to możliwe?) Środkowy ogród - ok., We wtorek CHFS - nie miałam dostępu, internet w hotelu do d....

Przesyt Angli ???
Gardenarium 21:01, 25 maj 2016

Nie, na CHFS nie ma kul, co zapowiadali projektanci, pisałam o tym. Dlaczego zaraz przesyt Anglią? Nigdy w życiu.
Ogrody angielskie w poniedziałek, we wtorek CHFS.

Instagram Ogrodowiska
miskka 21:03, 25 maj 2016

Czekamy na artykuł i relacje
Gardenarium 21:05, 25 maj 2016

Gdy patrzyłam na ten widok to aż mi się łezka kręciła ze szczęścia Ukochany człowiek u boku w cudnym angielskim ogrodzie I to jest najważniejsze, żeby człowiek mógł się jeszcze kołatać na własnych nogach.

Instagram Ogrodowiska
KasiaWB 21:08, 25 maj 2016

Przepięknie
21:11, 25 maj 2016
uff bo juz myslałam......skoro taki zawiedziony wpis.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies