Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Anna_ogrodni... 14:26, 28 cze 2016

Podziwiam przepiękne chwile uchwycone w kadrze i jak zwykle jestem pełna zachwytu i podziwu do wszystkiego co widzi i pokazuje nam Danusia
Dziękuję,pozdrawiam serdecznie
zdrowia i siły życzę)
Sylvana 14:39, 28 cze 2016

Rudzik cudny....mam słabość do małych skrzydlatych....u mnie też mieszka i ostatnio rodzice uczyli go latać

Róże masz tak piękne, że pomimo tego, że się zapierałam wszystkimi częściami ciała, że NIE....to chyba w końcu i u mnie zagoszczą.

Zdrowia życzę...abyś mogła ogrodniczkować pełną piersią....
Anda 14:42, 28 cze 2016

Danusiu piekne zdjęcia i widoki, jak zawsze u Ciebie. Czysta harmonia. Donice śliczne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardenarium 14:46, 28 cze 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
fajne nowe nabytki,rudzik boski, piekna biała horti, u mnie tez w ogrodzie zagościł jeż, pozdrawiamy wakacyjnie

Niesamowicie mnie się podobają naczynia.

Odnośnie zwierząt w ogrodzie - Kiedyś takich ptaszków nie było, teraz fauna coraz bardziej różnorodna i gniazd więcej.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:47, 28 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Jaki śliczny! Fajne takie podglądanie!

U mnie wczoraj za płotem u sąsiadów w podgaryczniku był jeżyk bardzo głośno wąchał!

Wąchał? znaczy "niuchał" ? mlaskał? Mój tupał po kostce i narobił na trawniku.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:48, 28 cze 2016

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Podziwiam przepiękne chwile uchwycone w kadrze i jak zwykle jestem pełna zachwytu i podziwu do wszystkiego co widzi i pokazuje nam Danusia
Dziękuję,pozdrawiam serdecznie
zdrowia i siły życzę)

Aniu, też pozdrawiam i dziękuję jak najlepiej umiem.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:48, 28 cze 2016

Anda napisał(a)
Danusiu piekne zdjęcia i widoki, jak zawsze u Ciebie. Czysta harmonia. Donice śliczne.

Podoba mię się zdanie o Foersterze

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 14:55, 28 cze 2016

Danusiu, tak jak kiedyś rzekłaś - stawiasz na indywidualność w dodatkach - to widać na każdym kroku u Ciebie. Donice są piękne i...nie do powtórzenia Ciekawe, co w nich posadzisz? Rudzik kojarzy mi się nieodparcie z powieścią "Tajemniczy ogród", ale też z angielskimi ogrodami (u mnie też są rudziki, bardzo je lubię). Pozdrawiam serdecznie
ren133 15:06, 28 cze 2016

Gardenarium napisał(a)

Lepszy trawnik na ulicy, w zeszłym roku oszczędzałam wodę, teraz nie żałuję
W środku kiepsko zupełnie, cień pod bukiem załatwia mi trawnik.

Danusiu
A jak masz ustawione podlewanie? Codziennie? Bo mój eM ustawił trawnik w jeden dzień a linię w kolejny No i najważniejsze na ile minut?
Mixtoorka 15:21, 28 cze 2016

Gardenarium napisał(a)

Wąchał? znaczy "niuchał" ? mlaskał? Mój tupał po kostce i narobił na trawniku.

"Niuchał" bardzo głośno jak pies przez całą godzinę! Bałam się,że to kuna, która przeleciała obok mnie ostatnio o północy na tarasie ;D ale to tylko jeż i to u sąsiadów

Ale, że tak się ważył na Twoim nieskazitelnym trawniku to już przesada!