Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

chojna 22:15, 21 sie 2016

Danusiu zdrowia dla Mamy! Celebruj każdą chwilę.
W czerwcu odszedł mój Tata. Miał 58 lat. Ciężko słowami wyrazić ten ból i żal.
Nigdy nie wiemy....

Przepraszam, że tak tutaj piszę, opiekuj się Mamą.

Ogród Babci Jasi jest piękny!
Peppermint 23:34, 21 sie 2016

Byłam, pooglądałam obrazki, pozachwycałam się, powzdychałam, ślad zostawiam, pozdrawiam i znikam
Tak mało czasu na ogród w tym roku
violka171 23:54, 21 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Na naszym balkonie pojawiła się tęcza, rzadki widok

ogrodzie
U mnie tez byla i to podwojna jak u Ciebie ,ale z racji tej ze jestem cale wakacje w ogrodzie nie zawsze mam czas by dac foto,zmieni sie od wrzesnia jak juz na dobre ruszy szkola krasnalek i unormuje zdjecia z lata,tymczasem trzymam mocne kciuki za Mame
Pozdrawiam serdecznie Danusiu
Gardenarium 07:13, 22 sie 2016

Przez niedzielę lało, mocno, ale miłe chwile spędziliśmy ze starszym synem, który odwiedził mamusię i tatusia i brata

Potem jazda w strugach deszczu.

Ogród dolany na maksa.

Instagram Ogrodowiska
chojna 07:51, 22 sie 2016

Wszystkie dolane Dziś też pochmurno, a nawóz do trawnika czeeekkkaaa....

Danusiu kupiłam w Duchnicach spore sadzonki Carexa Frosted. Czy można je podzielić od razu przy sadzeniu? Kupiłam 10 a pasowałoby mieć 20

Ładuję akumulatory właśnie na cały tydzień w moich ulubionych wątkach.
Pozdrawiam deszczowo ! Miłego tygodnia!
Gardenarium 07:54, 22 sie 2016

Dzielenie lepiej robić na wiosnę, ale próbuj. Podział na 2 nie będzie taki ryzykowny.

Instagram Ogrodowiska
alinak 12:36, 22 sie 2016

Wpadam do ulubionych wątków a tu roważania o babcinych charakterkach .
A wiesz że coś w naszych mamach jest takiego silnego ,co pozwala im żyć pełnią życia nawet po 80 -tce ( jak mojej).
Choć coraz słabsze to walka o berło w ogrodzie w rodzinnym domu nadal należy do mojej mamy.lecę do babci Jasi oglądać co ofociłaś.
Pozdrawiam serdecznie i niezmiennie zapraszam na południe do Kalwarii
Madzenka 06:40, 23 sie 2016

Silne kobiety maja silne mamy

Gardenarium 08:40, 23 sie 2016

Ale Marzenka napisała Ale ja czuję, że wysiadam przy mojej mamie. Niestety czasy inne. Życie inne, zdrowie inne, wszystko inne.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 12:56, 23 sie 2016

Danusiu przychodzę z pytaniem . Czy jeśli pod spore już roślinki, typu róża - ładny krzaczek, albo drzewko na 150 cm wysokie posypię dwie łopateczki ( takie jak do rozsypywania nawozów, albo sadzenia małych roślinek) popiołu oczywiście równomiernie dookoła a nie w jednym miejscu to nie będzie za dużo??? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji takich "łopatologicznych" podania ilości jak już piszą to w gramach, a przecież nie będę z wagą po ogrodzie zapitalać tym bardziej , że po deszczu popiół mokry to inaczej waży niż suchy
Możesz wesprzeć informacją?
Gunnerze też wczoraj dałam kilka łopatek dookoła , ale ona już wielka jesti żarłoczna