W zeszłym roku dawałam i ładnie rośliny zimowały i fajnie podrosły, ale nie pamiętam ile, wydaje mi się , że tak po pół łopatki - ale teraz są trzy razy większe.
Mam takie ilości Danusiu , że muszę jakoś zagospodarować , a do kompostu jeszcze bardzo,bardzo dużo zostanie. To nie jest popiół drzewny tylko ze spalenia siana z łąki kwietnej
To prawda ze wszystko inne,lecz Danusiu i tak Cie podziwiam za pomysly ,sile i wiedze,juz nie wspomne o czasie przeznaczonym na ogrodowisko,o czasie dla rodziny dla siebie,jak Ty to Danusiu robisz????!
Wyglada na to ze u Ciebie doba trwa nie 48 h tylko 96 ☺☺☺
Pozdrawiam z ogrodu ☺
Ania to trafnie ujęła dołączam się i też trzymam kciuki
Przy okazji poproszę o pomoc w kwestii zbiornika wodnego, czy polecasz betonowy czy może być plastik..chodzi o prostopadłościenną i dość małą rynienkę...
Wiem ,że jesteś zalatana, ale jestem bardzo ciekawa Twojej opini,bo zakładam ,że Twoje cudo oczko jest betonowe... i chętnie poznam wnioski bezpośredniego użytkownika
Pozdrawiam
Troszkę bym przeczekała te upały, we wrześniu zrób.W ogrodzie z lustrem robiliśmy w zeszłym roku we wrześniu i trawnik dużo zyskał. To widać w tym roku.