Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

frezja 23:38, 20 sie 2016

Gardenarium napisał(a)

Euonymus fortunei 'Emerald'n Gold'.

Danusiu, dziękuję dzisiaj już sadziłam ze swoich wyhodowanych. Twoje rady takie trafne i czemu nie skorzystać wkrótce fotki u mnie.
Gardenarium 07:25, 21 sie 2016

pawel_snopek napisał(a)
To czekam na ten artykuł o paprotkach i machach gdzie będzie można przeczytać??

W październikowej Werandzie A po publikacji u nas

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 10:20, 21 sie 2016

Urpasza sie o swieżutkie, ciepłe zdjecia Bukszpanowego
Pozdrawiam z deszczowego Wroclawia
Gardenarium 12:25, 21 sie 2016

Będą z ogrodu Babci Jasi Nie mam z Bukszpanowego na razie Były dopiero co

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:29, 21 sie 2016

Uff, skończyłam o paprociach I mchach Oczy mnie bolą

Instagram Ogrodowiska
Zielona 12:29, 21 sie 2016

O! Myślę, że wiele osób czeka na zdjęcia z ogrodu Babci Jasi
gierczusia 13:08, 21 sie 2016

Często zagladam po cichaczu i podczytuję noo i podziwiam Twoje fotki Danusiu ale tym arzem musiałam po prostu napisać , bo ogród koleżanki przecudny le lustra...zapierają dech w piersiach śliczne siedzę i wzdycham
Chciałabym też zapytać o kwestię oczka..czy zdecydowanie polecasz oczko murowane czy można zaryzykować gotową formę ( o prostopadłoscian mi chodzi ) i wysypać dno piaskiem i żwirkiem...bardzo chętnie dowiem się co Ci doświadczenie podpowiada
Pozdrawiam
I na artykuł czekam
Gardenarium 13:10, 21 sie 2016

Zielona napisał(a)
O! Myślę, że wiele osób czeka na zdjęcia z ogrodu Babci Jasi

Babcia sama się rządzi, sama wyrywa, karczuje i sadzi. Jej kompozycje...hmm, uśmiecham się tylko, nie będę krytykować Tylko patrzę jak znikają niektóre, zwłaszcza większe rośliny

Czasem mówię: "tego jaśminowca to nie karczuj, zostaw trochę bo to od Suchowolca, jedyny który tak pachnie, chcę go kiedyś wziąć na rozmnożenie" A ona mówi: "przecież nic nie ruszam".

https://www.ogrodowisko.pl/watek/267-ogrod-babci-jasi?page=66

Instagram Ogrodowiska
Zielona 14:48, 21 sie 2016

Gardenarium napisał(a)

Babcia sama się rządzi, sama wyrywa, karczuje i sadzi. Jej kompozycje...hmm, uśmiecham się tylko, nie będę krytykować Tylko patrzę jak znikają niektóre, zwłaszcza większe rośliny

Czasem mówię: "tego jaśminowca to nie karczuj, zostaw trochę bo to od Suchowolca, jedyny który tak pachnie, chcę go kiedyś wziąć na rozmnożenie" A ona mówi: "przecież nic nie ruszam".

https://www.ogrodowisko.pl/watek/267-ogrod-babci-jasi?page=66

Hmmmm... czyli wiadomo po kim masz silny, niezależny charakter i wiarę w indywidualne pomysły

Co do kompozycji - nie wypowiem się, bo zakładam, że jeśli w oczach Autorki są trafione - to w zasadzie nikomu nic do tego, prawda?
Katkak 21:26, 21 sie 2016

Danusiu pozdrawiam z wakacji.