Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Kondzio 18:23, 05 paź 2014

Danusiu pomponella dla ciebie

limonka 18:53, 05 paź 2014

Od dawna nie logowałam się na Ogrodowisku, ogrodu praktycznie brak to i pisać nie ma o czym...
Jednakże chciałabym Ci Danusiu pogratulować z całego serca, jesteś osobą niezwykłą - utalentowaną i dobrą, to wspaniale że zostałaś doceniona na świecie. A Twój ogród - niezmiennie jest ukojeniem duszy
Pozdrawiam serdecznie
Karabela 19:16, 05 paź 2014

Jeszcze rsz dziękuję uściski serdeczne
A_gawa 21:09, 05 paź 2014

Kochana Danusiu, pewnie jeszcze dziś nikt tego Ci nie powiedział, więc mówię ja - jak dobrze, że jesteś! To wszystko co ze sobą niesiesz sprawia, że rośniemy i kwitniemy jak szczawie na wiosnę.
Pozdrowienia!!!
Malgosik 08:36, 06 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
To ode mnie w zamian Liść ambrowca

piękny
idę mojego obfocić
ElaeM 12:22, 07 paź 2014

Dzień dobry, ponieważ podglądam i podczytuję od wielu miesięcy pomyślałam, że się przywitam Nie jestem biegła w obsłudze stron, zdjęć i innych takich, ale będę się starała w miarę możliwości Wiem, że mówicie do siebie po imieniu, dlatego tak się zwrócę do Danusi Ogród, ogrody i wszystko co na ekranie przecudnej urody, niech mi będzie dane Danusiu dalej oglądać i zachwycać się Mój ogród dopiero będzie, ale każda roślina budzi mój zachwyt i pewnie u mnie będzie busz, bo lubię być blisko ogólnie pojętej zieleni Pozdrawiam serdecznie, Ela
Jagodaa 12:32, 07 paź 2014

Danusiu, mam duży dylemat... Jaką powinnam zachować minimalną odległość między brzozami Doorenbos? Chcę je posadzić w linii prostej, trzy.
Anita1978 12:35, 07 paź 2014

Oj, jaki cudny tort! A te grabie faktycznie śmieszne
ASUULEK 13:46, 07 paź 2014

Danusiu, czy mogę pozaśmiecać Ci wątek? Mam mały dylemat .... na połowie skarpy(prawa strona) posadziłam świeki litle gem w czterech rzędach po pięć w każdym. Chcę je podsadzić tojeścią rozesłaną żeby się ładnie kontrastowało. Została mi do obsadzenia druga część skarpy i nie wiem co tam wsadzić żeby ta tojeść ładnie grała. Myślałam o berberyskach miniaturowych tych żółtych które na jesień przebarwiają się na pomarańczowo, ale wtedy ta tojeść będzie niewidoczna .... Co by dobrze wyglądało na skarpie podsadzone tojeścią???
Pomożesz Danusiu?
Napia 14:08, 07 paź 2014

Gardenarium napisał(a)

W chyba następnej Magnolii (może listopadowej?) popełniłam artykuł o werbenie

Już się na ten artykuł cieszę o werbenie chciałabym wiedzieć więcej 19 X już zapisany w kalendarzu a i pomysł z gazetą też mi się podoba
Dziękuję za śliczne zdjęcia