Gardenarium
22:25, 16 lut 2017
Jolanka, mam przecież bazę maszynową
Komposty i zapasy, gdzieś to trzeba trzymać, w bukszpanowym to tylko cenne graty trzymam po krzakach
Rosa, a jednak zdecydowałaś się, ale jaką wzięłaś? Masz u siebie zdjęcie?
Hrabina dziękuję Marzence, Monice, Wojtasowi i jeśli zapomniałam , to wszystkim ona dziękuje. Mości się coraz lepiej
Aniu, w tym roku też postaram się o czerwone. Najbardziej z tej uprawy podobał mi się Witek, jak kopał kartofle, a ja sobie siedziałam i liczyłam zbiory
Alinka - rozszyfrowałam bylinę z angielskiej rabaty, leć zobacz.
W tym roku może będę miała wielkie "skrzyneczki", bo te to tak podstępem Juli Wicio wziął. No to już wziął.

Rosa, a jednak zdecydowałaś się, ale jaką wzięłaś? Masz u siebie zdjęcie?
Hrabina dziękuję Marzence, Monice, Wojtasowi i jeśli zapomniałam , to wszystkim ona dziękuje. Mości się coraz lepiej

Aniu, w tym roku też postaram się o czerwone. Najbardziej z tej uprawy podobał mi się Witek, jak kopał kartofle, a ja sobie siedziałam i liczyłam zbiory

Alinka - rozszyfrowałam bylinę z angielskiej rabaty, leć zobacz.
W tym roku może będę miała wielkie "skrzyneczki", bo te to tak podstępem Juli Wicio wziął. No to już wziął.
Instagram Ogrodowiska