Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 11:56, 16 lut 2017

MirellaB napisał(a)

Danusiu, a Ty już się przyzwyczaiłaś do obecności innego pieska w domu?

Tak, łatwo się przyzwyczaić jak się miało pieska tyle lat i chodziło z nim na spacery więc nic nowego i jest ok.

Ale inna sprawa..ciągle wspominam Kropkę, dziś mi łzy znowu wycisnęło i taki ból pod powiekami. Nie zapomina się, o nie. Ale ta Kreseczka zdobyła nasze serca i daje radość.

Ale Kropkę ciągle widzę jak leży pod oknem I to się nie zmieni.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:59, 16 lut 2017

margaretka3 napisał(a)
A jak Kreska kolorystycznie do kanapy i otoczenia pasuje...

Oboje z mężem lubimy białe psy i rude koty Tak się złożyło
Dziś oglądałam zdjęcia ze schroniska jak 25 stycznia Kreska wystąpiła na mieście z chustą "Szukam domu" - szkoda tych piesków Ona już ma dom, ale inne?

Instagram Ogrodowiska
Milka 12:24, 16 lut 2017

Zacznę od avatarka, jest czaderski i radosny
I witam Kreskę, urocza i bardzo subtelna. Na razie oczęta nie są aż tak radosne, widać w nich 6 lat przeżyć, ale trafiła do wspaniałych ludzi i niebawem w tych oczach figlarne spojrzenie zobaczymy, no cudna jest, taka mini księżniczka. Jeszcze jednak dobrałabym jej towarzystwo...i dojrzałam na jej łapkach przednich, karmelowe plamki
Ciut mi Pucka przypomną, tez zabrałam go ze schroniska
Nowej mieszkance pozdrowienia przesyłają moje 2 psiaki schroniskowe Sonia i Misia
Podarunki mężowskie już wiosnę do domu wprowadziły
Katkak 13:04, 16 lut 2017

Gardenarium napisał(a)

Tak, łatwo się przyzwyczaić jak się miało pieska tyle lat i chodziło z nim na spacery więc nic nowego i jest ok.

Ale inna sprawa..ciągle wspominam Kropkę, dziś mi łzy znowu wycisnęło i taki ból pod powiekami. Nie zapomina się, o nie. Ale ta Kreseczka zdobyła nasze serca i daje radość.

Ale Kropkę ciągle widzę jak leży pod oknem I to się nie zmieni.

Kropka zawsze będzie w Twoim sercu, to nirmalbe Danus, że nigdy jej nie zapomnisz. Ale tocudowne przecież. Miała piekne życie. Nie snuć się, ze juz jej nie ma, tylko ciesz tym co nawzajem sobie ofiarowalyscie. I raduj się Kreska.
Katkak 13:10, 16 lut 2017

Danus, a mozesz pokazac skrzynki, w których miałaś wspomniane warzywa?
Gardenarium 14:20, 16 lut 2017

Zwykłe skrzynki z Juli, bo Witek się nabrał, że takie tanie są, a okazało się, że plus okucia i wyszło już nie tak tanio. Cztery sztuki, jedna dla Grzesia

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:21, 16 lut 2017

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:22, 16 lut 2017

28 marca 2016 wzeszła rzodkiewka

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:23, 16 lut 2017

Sałatki

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:25, 16 lut 2017

Fasolka szparagowa, groszek cukrowy, rukole i inne sałatki, rzodkiewka, cebula, koper, sałata, pomidory, ogórki

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies