Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

AgnieszkaW 14:41, 12 sty 2018

Jestem pod wrażeniem... Przepięknie pokazany Twój ogród. Pędzę czytać "srebrny" artykuł", bo to chyba coś dla mnie
basia3012 13:18, 14 sty 2018

Witaj Danusiu , zrobiłam kilka zdjęć z mojego ogrodu wczoraj i dzisiaj .Taki olsztyński ogródek beż sniegu . Czy mogłabym je w Twoim wątku pokazać . Czy raczej każdy zamieszcza zdjęcia swojego ogrodu we własnym wątku . Nie znam reguł Ogrodowiska . Ale kto pyta nie błądzi . U nas dzisiaj -8 stopni i bez sniegu . Jak myślisz Danusiu , czy hortensje ogrodowe i azalie japońskie to wystarczy jak gałązkami świerkowymi okryłam ? czy flizeliną muszę owinąć . Nie lubię tych flizelinowych chochołów , na razie okryte są gałązkami . Pozdrawiam .
asiak 13:31, 14 sty 2018

Basiu, swoje zdjęcia wstawiamy raczej w swoich wątkach
Gardenarium 14:20, 14 sty 2018

basia3012 napisał(a)
Witaj Danusiu , zrobiłam kilka zdjęć z mojego ogrodu wczoraj i dzisiaj .Taki olsztyński ogródek beż sniegu . Czy mogłabym je w Twoim wątku pokazać . Czy raczej każdy zamieszcza zdjęcia swojego ogrodu we własnym wątku . Nie znam reguł Ogrodowiska . Ale kto pyta nie błądzi . U nas dzisiaj -8 stopni i bez sniegu . Jak myślisz Danusiu , czy hortensje ogrodowe i azalie japońskie to wystarczy jak gałązkami świerkowymi okryłam ? czy flizeliną muszę owinąć . Nie lubię tych flizelinowych chochołów , na razie okryte są gałązkami . Pozdrawiam .

Basiu możesz albo w wątku tematycznym zamieścić, albo założyć własny watek jeśli chcesz prowadzić pamiętnik ogrodu.

Tutaj się zakłada

https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Instagram Ogrodowiska
Magleska 14:30, 14 sty 2018

Danusiu czy mogłabym Cię prosić ,abyś okiem znawcy spojrzała do mojego ogrodu ...... oczywiście jak znajdziesz chwileczkę wolnego czasu .... zrobiłam porównanie jak w tym sezonie dzięki Ogrodowisku zmienił sie mój ogródek .....
Taką małą prośbę mam .....czy wg Ciebie jest lepiej ?
Na pewno będę likwidować lampki w skalniaku i dawać reflektorki ,te lampki są za duże i rażą ,no i nie spełniają moich oczekiwań ,.....a po przeczytaniu wielu wątków i rad ,wiem już jak światło w ogrodzie ma wyglądać
Jeśli to za duża prośba ,to przepraszam bardzo
Gardenarium 14:31, 14 sty 2018

Nie, to nie jest za duża prośba, już lecę

Instagram Ogrodowiska
Radziu2013 22:31, 15 sty 2018

Danusie mam pytanie, nie wiesz może co dzieje się z nowymi odcinkami Mai? Bo wyglądam ich wyglądam i nie ma...a brakuje mi ich
Gardenarium 16:01, 16 sty 2018

Nowa Maja w ogrodzie jest na HGTV, ale część odcinków jest powtarzana. Jeden odcinek montuje się podobno średnio 10 dni. Pewnie w zimie są powtarzane stare, montowane nowe, a ich emisja będzie później.
Zapytam u źródła, bo dziś za dwie godziny będę się widziała z producentką programu Anną Słomczyńską, będziesz miał wieści od najważniejszej osoby

Instagram Ogrodowiska
Radziu2013 16:02, 16 sty 2018

Gardenarium napisał(a)
Nowa Maja w ogrodzie jest na HGTV, ale część odcinków jest powtarzana. Jeden odcinek montuje się podobno średnio 10 dni. Pewnie w zimie są powtarzane stare, montowane nowe, a ich emisja będzie później.
Zapytam u źródła, bo dziś za dwie godziny będę się widziała z producentką programu Anną Słomczyńską, będziesz miał wieści od najważniejszej osoby

Dziękuję
Gardenarium 17:07, 16 sty 2018

A na jakim numerze odcinka odnotowałeś ostatni wg ciebie "nowy" ??

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies