Witaj Danusiu , zrobiłam kilka zdjęć z mojego ogrodu wczoraj i dzisiaj .Taki olsztyński ogródek beż sniegu . Czy mogłabym je w Twoim wątku pokazać . Czy raczej każdy zamieszcza zdjęcia swojego ogrodu we własnym wątku . Nie znam reguł Ogrodowiska . Ale kto pyta nie błądzi . U nas dzisiaj -8 stopni i bez sniegu . Jak myślisz Danusiu , czy hortensje ogrodowe i azalie japońskie to wystarczy jak gałązkami świerkowymi okryłam ? czy flizeliną muszę owinąć . Nie lubię tych flizelinowych chochołów , na razie okryte są gałązkami . Pozdrawiam .
Danusiu czy mogłabym Cię prosić ,abyś okiem znawcy spojrzała do mojego ogrodu ...... oczywiście jak znajdziesz chwileczkę wolnego czasu .... zrobiłam porównanie jak w tym sezonie dzięki Ogrodowisku zmienił sie mój ogródek .....
Taką małą prośbę mam .....czy wg Ciebie jest lepiej ?
Na pewno będę likwidować lampki w skalniaku i dawać reflektorki ,te lampki są za duże i rażą ,no i nie spełniają moich oczekiwań ,.....a po przeczytaniu wielu wątków i rad ,wiem już jak światło w ogrodzie ma wyglądać
Jeśli to za duża prośba ,to przepraszam bardzo
Nowa Maja w ogrodzie jest na HGTV, ale część odcinków jest powtarzana. Jeden odcinek montuje się podobno średnio 10 dni. Pewnie w zimie są powtarzane stare, montowane nowe, a ich emisja będzie później.
Zapytam u źródła, bo dziś za dwie godziny będę się widziała z producentką programu Anną Słomczyńską, będziesz miał wieści od najważniejszej osoby