Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Radziu2013 17:15, 16 sty 2018

Gardenarium napisał(a)
A na jakim numerze odcinka odnotowałeś ostatni wg ciebie "nowy" ??

Danusi ja oglądam zawsze na stronie głównej programu.
Ostatni "nowy" odcinek na niej to "Ogród z wgłębnikiem przy firmie" odc.662/HGTV odc.40
mira 17:59, 16 sty 2018

Doczytałam się że do marca nowych odcinków nie będzie.
Gardenarium 19:26, 16 sty 2018

Właśnie przed chwilą zapytałam Ani Słomczyńskiej Nowe odcinki będą od marca. Ważna informacja: w wakacje nie będzie powtórek, tylko będą premiery.
To wiem z pierwszej ręki

Instagram Ogrodowiska
Figaro 19:42, 16 sty 2018

Chcialabym sie zapytac jak z transmisja w innych krajach ? I jeszcze jedno pytanie mam. Gdzie moglabym kupic ksiazke i czy bylaby mozliwosc autogramu ?
Przeczytalam i obejrzalam zdjecia o propozycjach laki i sie zastanawiam czy ma to sens w malych ogrodach ? Czy trawy rozsiewajac sie same nie beda uprzykrzeniem wrecz przy malych powierzchniach? Pieknie to wyglada, mozna mieszac kolory, albo ? I jakie jeszcze kolorystyki mozna by mieszac ?
Gardenarium 17:58, 17 sty 2018

Aktualne odcinki Mai w ogrodzie są w kanale HGTV i w internecie.

Czy HGTV odbiera w innych krajach, nie wiem

Książkę można zamówić na stronie głównej ogrodowiska, wisi z prawej strony , proszę kliknąć na okładkę.

Można wysłać do mnie, odeślę z autografem. Podpisywałam na spotkaniach, targach książki i Zieleni to życie.

Przeczytalam i obejrzalam zdjecia o propozycjach laki i sie zastanawiam czy ma to sens w malych ogrodach ?
Nie rozumiem pytania

Instagram Ogrodowiska
GorAna 20:29, 17 sty 2018

Danusiu, choć nie często siedzę na forumowych pogaduchach, to mimo to czytam wszystkie artykuły. Dzięki za zawartą w nich wiedzę i cudne zdjęcia
Ach ten Twój ogród....zaczarowany w tym pudrze
Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 20:42, 17 sty 2018

Dziękuję Aniu. Mam coś jeszcze w zapasie.

Instagram Ogrodowiska
mira 23:27, 17 sty 2018

Zapasy są na ciężkie czasy a teraz jest trudny czas dla ogrodników i na dodatek nie ma nowych odcinków Mai .

Danusia pokaż jakiś ogród angielski - teraz tak się fajnie ogląda.
magdaw 13:08, 18 sty 2018

Danusiu powiedz że niedługo będzie wiosna....już nie mogę się doczekać!
Gardenarium 17:16, 18 sty 2018

Mira, zapasy są na wtedy, gdy nie masz czasu pisać, a masz w zapasie, to się wrzuca.
Nie mam przy sobie nośnika. Jestem w towarzystwie niezwykłym i w niezwykłym miejscu (jedyne takie miejsce na ziemi, otwarte dla ludzi, drugie jest w Nowej Zelandii), więc mam takie oto wieści.

Od Iwonki Bigońskiej (Hortulus Dobrzyca- wiosna będzie późna, z jej obserwacji wieloletnich to wynika. I tego bym nie podważała.

I to mnie smuci, wierzę, że się nie spełni.
Ja tak sobie myślę, że tego deszczu i późnej zimy mieliśmy ostatnio za dużo, więc wg mnie wiosna przyjdzie w marcu i już zima nie wróci. I lato będzie ciepłe i deszczu tylko tyle, ile potrzeba.

Musi tak być

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies