Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

wiunia 22:06, 20 paź 2014

Danusiu jesteśmy tu codziennie!
eda 22:10, 20 paź 2014

Jesteśmy bo Cię lubimy i już tak zostanie na wieki
malgorzata_s... 22:12, 20 paź 2014

Trzeci raz oglądam Maję Nie mogę się nasycić Pozdrawiam
Elfik 22:17, 20 paź 2014

Danusiu Kochana, ja Ci wątku nie zagęszczam, ale to, co masz wiedzieć, to przecież dobrze wiesz, więc po co mam w kółko to samo... A ja jestem Twoim cieniem - a cienia nie da się od siebie odczepić
Obłapciam serdecznie!
Pszczelarnia 22:33, 20 paź 2014

A co tu taki rejwach? Czy jabłonka ozdobna Golden Hornet to dobry wybór na wisienkę do warzywnika - centralnie?
Malgosik 22:45, 20 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
dzisiaj wróciłam z roboty i była 16, po czym wzięłam się za sadzenie czosnków, lilii i koniec, tulipany czekają. Potem przycięłam to i owo, pozbierałam liście, przycięłam liście carexów po których jeździ bus i są brązowe, teraz znacznie lepiej wyglądają i jestem szczęśliwa, że przynajmniej to wykonałam. Myślałam mocno o tym, że fotki by się przydało cyknąć, ale samochód się odbijał w lustrze, a już wyjeżdżać mi się nie chciało

no nareszcie wiemy co u Ciebie...
nie muszą być tylko cudne zdjęcia, możesz też na pisać z czym się nie wyrabiasz

przymrozek ma być w tym tygodniu
ciekawe czy liście miłorzębów spadną w 1 noc
22:47, 20 paź 2014
Danusiu, dostałam!!! Serdecznie dziękuję za naklejkę! Dziś przyszła, ale super! Tylko czy jam godna tej naklejki, czy z tym moim chaosem mogę reprezentować Ogrodowisko? Jejku, jak się cieszę, super uczucie. Ale miło się zaczął ten tydzień. Dziękuję dziękuję dziękuję!
paniprzyroda 22:48, 20 paź 2014

Danuś, rzadko piszę, ale obecna jestem zawsze Pozdrawiam.
Gocha 22:56, 20 paź 2014

Danusiu ja również chciałam sie wpisać na listę tych stale zagladających ale też nie mam śmiałości coś napisać. Pomimo tego , że mam dyplom ogrodnika to muszę sie przyznać , że uczę się ogrodu od nowa. Bardzo dużo czerpię z tego forum. jestem tutaj dopiero od marca a wydaje mi się, że poczyniłam kolosalne zmiany w swoim ogrodzie. I to własnie dzięki Tobie za co Ci jestem wdzięczna. Pozdrawiam gorąco
Ozz 23:06, 20 paź 2014

Danusiu - metamorfozy bez zdjęć - toż to karygodne! Na swój wątek czasu mi czasem brak, ale na bukszpanowy nigdy