Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Margo 21:55, 25 paź 2014

Danusiu, zdjęcia piękne. I opadające liście, jak widać, też zdobią ogród
Różane fotki piękne, może się kiedyś do róż przekonam, bo podziwiam u innych ale sama żadnej nie mam...
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Sebek 22:04, 25 paź 2014

Oj dziewczyny - nieuważnie czytacie Zerknijcie choćby na pierwszą stronę wątku - w lipcu tej hortensji już nie było Ekran cisowy za nią też zniknął - choć jak byłem u Danusi to się lekko zdziwiłem jak zamiast wielkiej Limelight dwumetrowego cisa zobaczyłem
07_Rene 22:04, 25 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Na balkonie cieszą przechodniów wielkie jak dwie głowy

Ogród z liśćmi

Twój ogród jest niesamowity. Z każdej perspektywy, o każdej porze roku wygląda świetnie po prostu bajkowo.
Napia 22:10, 25 paź 2014

Złote liście na trawach, bukszpanach, cisach... jesień zjawiskowa... a róże przecudne
Kolejny raz powtarzam się, pisząc, że ogród przepiękny i inspirujący
AgnieszkaW 22:41, 25 paź 2014

Danusiu, cudowny spacer odbyłam po Ogrodzie nie tylko bukszpanowym, ale i nostalgiczny spacer równie piękny Miłej niedzieli życzę
ana_art 22:42, 25 paź 2014

AlKa napisał(a)

Tam wcześniej były hortensję, prawda?

limelight taka wielka,ale o ile dobrze pamiętam nie ma jej od roku!!!! potem były trawki i cis ale w formie ekranu a teraz jest wielki stożek...

edit
o widzę że po moim poście wcześniejszym więcej zdziwionych jest a już myślałam, że mam rozdwojenie jaźni albo brak pamięci...
Ivvvona 22:57, 25 paź 2014

Podziwiam nieustannie ten piękny o każdej porze roku ogród. To wielka sztuka stworzyć ogród zachwycający przez cały rok. Pozdrawiam serdecznie
23:08, 25 paź 2014
Jejku Danusiu, Ty masz tyle róż? Coraz bardziej chcę miłorzęba, ale u mnie on kompletnie nie pasuje. Piękny jest, elegancki. Ja dziś też fociłam, ale w pochmurny dzień, więc brak fotkom blasku. Ale ustrzeliłam fotę domniemanemu mączlikowi, mam nadzieję, że znawcy definitywnie stwierdzą czy to on. Pozdrawiam ciepło z zimnego lubuskiego.
Gardenarium 10:20, 26 paź 2014

Wstyd... źle zalinkowałam, poprawiam się

Jeśli chcecie przeżyć wspomnienia ze Święta Róż, zapraszam na relację

Święto Róż 2013

Maja w ogrodzie ze Święta Róż 2012

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:22, 26 paź 2014

ana_art napisał(a)

limelight taka wielka,ale o ile dobrze pamiętam nie m jej od roku!!!! potem były trawki i cis ale w formie ekranu a teraz jest wielki stożek...

edit
o widzę że po moim poście wcześniejszym więcej zdziwionych jest a już myślałam, że mam rozdwojenie jaźni albo brak pamięci...

Hortensji wielkiej nie ma od wiosny, poszła do ogrodu z przebudowywanym stawem i rośnie sobie wśród innych roślin okazałych, stożek jest od wiosny, zaraz potem wsadziłam, ekran wykopałam razem z horti, miskanta też wykopałam wiosną. Hortensja Phantom była tam tylko przez jakiś czas, gdy ładnie wyglądała, teraz nie ma tam żadnej hortensji.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies