Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

jula81 16:37, 25 sie 2014

waldek727 napisał(a)

Nie Ana. Nie mam.
Wiąże się to z tym, że pracuję od godz 20-tej do 6-tej.
Do godz 14-tej dnia następnego odpoczywam.
Pozostałe sześc godzin mam dla siebie, rodziny, ogródka i forum.
To zbyt mało, aby prowadzić swój wątek ogrodowy i nie pozostawiać gości samych na długie dnie.
Czas na forum poświęcam w wątkach dotyczących porad ogrodowych.
Tam większość postów dla mojej wiarygodności przypieczętowana jest fotkami z mojego skromnego w trakcie całkowitej metamorfozy ogrodu.

No Waldku ale wizytówkę załóż -to wiele czasu nie zabierze .Chcemy zerknąć do Twojego ogrodu .Bardzo prosimy
Gardenarium 17:29, 25 sie 2014

Waldku, mam przetacznikowca o białych kwiatach i biało obrzeżonych liściach.
Sama nie wiem czy przetacznik, czy przetacznikowiec

Instagram Ogrodowiska
SylwiaKa 17:44, 25 sie 2014

Danusiu, kiedy ja to wszystko przeczytam? Jestem dopiero na 13-tym październiku 2012r.
Milion razy już wzdychałam i zapisałam sama nawet nie wiem ile zdjęć. Danusiu, podziwiam Cię. Wielkie ukłony!
Gardenarium 17:46, 25 sie 2014

Przeglądaj Sylwio od drugiego wątku, będzie szybciej z aktualnymi widokami

Instagram Ogrodowiska
AsiaK_Z 18:00, 25 sie 2014

Trochę jestem do tyłu z wiadomościami, bo tak jak SylwiaKa jestem w trakcie lektury Twojego wątku (już cz. II) Ale, że zdarza mi sie czytać "od końca" i dziś wpadłam na cz. III a tu niespodzianka.
GRATULUJĘ pięknego ogrodu!!! - to akurat widziałam, bo cichutko podglądałam, ale również GRATUTLUJĘ, że Twój ogród znalazł się w gronie 100 Naj NAj NAJ NAJPIĘKNIEJSZYCH
Pozdrawiam serdecznie
SylwiaKa 18:27, 25 sie 2014

Danusiu, za późno Ja pierwszą część mam już przeczytaną, teraz jestem w drugiej na stronie 780 Jeszcze prawie dwa lata do przeczytania przede mną A po łebkach się nie da bo zawsze coś ciekawego można przeoczyć. Ale z trzecią częścią przynajmniej będę na bieżąco.

Gardenarium 18:46, 25 sie 2014

Ale jesteś zawzieta, podziwiam, ja bym leciała po zdjęciach. To znaczy, że rewolucja której się wszyscy przestraszyli jeszcze przed tobą. Będzie jesienią Późną w 2013 roku.

Instagram Ogrodowiska
SylwiaKa 19:11, 25 sie 2014

Oj Danuś, teraz mnie będzie korciło żeby zobaczyć od razu! Ale nie, twarda będę!
Szczerze mówiąc ja na początku też chciałam lecieć po zdjęciach ale czasem różnych porad udzielasz i na pytania wszelkiego autoramentu odpowiadasz, więc zaczęłam od początku ale już od deski do deski.
Rewolucję po drodze też już jedną widziałam, tę z krasnalem
Gardenarium 19:23, 25 sie 2014

A ja dla odmiany popatrzyłam sobie na wielką improwizację i pranie na sznurku
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=1792

Instagram Ogrodowiska
20:09, 25 sie 2014
ha ha dzień rewolucji , mniejszych czy wiekszych albo wspominach, ale widac taki dzień (wywaliłam dziś katalpę normalnie tak sie cieszę ze mam to juz za soba naogladalam sie na tym forum tyle rewolucji ze 1 drzewko to naprawde pikus , a jaka ulga ...ufff
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies