Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Hortensja 19:09, 23 mar 2015

Rycz Danusiu, rycz bo masz z czego płakać

Nie raz przeglądając Ogrodowisko i Twoje fachowe, cierpliwe porady myślę sobie – po co ta kobieta to robi?! I w dodatku – kiedy ma na to czas??

W końcu masz przecież swój ogród, swoją firmę, swoje realizacje, można Cię zobaczyć w telewizji, piszesz do gazet, jeździsz na wystawy i masz czas jeszcze odpowiadać na czasami w kółko powtarzane pytania, tematy i pilnowanie ładu na forum.

No sorry ale na mój rozum to nie do ogarnięcia. I piszę to nie z chęci podlizania się ale jako postronny podglądacz ogrodowiska. Nie mam jeszcze swojego ogrodu, więc jeszcze nie wsiąknęłam tu na dobre, czasem jestem przez klika tygodni codziennie na forum, czasem znikam stąd na równie długo ale za każdym razem kiedy wracam tutaj nic się nie zmienia – ciągle ten sam ład, harmonia i porządek.

I założe się, że oprócz widocznych na forum ‘Achów’ i ‘Ochów’ dostajesz też mnóstwo niedobrych wiadomości, pełnych zazdrości i pretensji a mimo to nie zrażasz się i jesteś tu ciągle z nami.

Nie wspomnę też o tym, że pozwalasz zwracać się do siebie po imieniu. Nie jedna osoba z takimi osiągnięciami jak Twoje obrosłaby w piórka i kontakt z nią byłby możliwy jedynie przez managera.

Musiałabyś widzieć minę mojego męża kiedy przy oglądaniu programu „Maja w ogrodzie” powiedziałam mu, że nasze tuje powinno się tak i tak przyciąć bo TA PANI z telewizji tak mi napisała….bezcenne

dziękuję i pozdrawiam!!!!

leon60 19:13, 23 mar 2015

przepiękne zdjęcia !
KasiaWB 19:14, 23 mar 2015

dopiero przeczytałam apel
Danusiu, często po cichu zaglądam do Twojego ogrodu w celach ogrodoterapii bo to pomaga, bo to nakręca, bo inspiruje Serdecznie pozdrawiam
nawigatorka 19:15, 23 mar 2015

Piękne zdjęcia.piekne obiekty fotografi.piekna i zdolna Fotografka
annawu 19:16, 23 mar 2015

Pozdrawiam wiosennie i powiem Ogrodowisko to potęga dziękuję
pasjonat_ka 19:17, 23 mar 2015

Witam! Forum przeglądam na bieżąco, choć jeszcze się nie odzywałam. Jestem tu codziennie, bo na 40 lat doświadczenia inaczej nie miałabym szans A tu - wszystko w pigułce!
Wielkie dzięki, pozdrawiam!
emila 19:25, 23 mar 2015

zdjęcia cudowne
kaisog1 19:32, 23 mar 2015

Nie rycz mała nie rycz Melduję się zgodnie z "rozkazem" Fotki cudne a te falowane bratki mnie zaintrygowały ....no i kiedy tak książka bo ja bedem pomocy potrzebować!!!!!
kasiek 19:44, 23 mar 2015

Dzień bez Twojego ogrodu to dzien bez natchnienia
Twój wątek to połączenie literatury fachowej z poezją, to coś co zajmuje honorowe miejsce do którego się zawsze powraca.... To żródło, a każdy ogrodnik wie że bez wody nie ma pieknego ogrodu
I co lepiej?
Pawlus 19:58, 23 mar 2015

Ja nie wyobrażam już sobie dnia bez wizyty na Ogrodowisku. Ot, uzależnienie. Trzeba zrobić forumową zrzutkę na największy bukiet dla Ciebie za to co stworzyłaś i za wiedzę którą się z nami dzielisz.