Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ewkakonewka 11:27, 26 wrz 2015

Meble fantastyczne, aż zazdroszczę Klimat stworzyłaś niesamowity na balkonie
No...... przynajmniej konewki nie muszę zazdrościć Mam i ja
leon60 11:46, 26 wrz 2015

jak zawsze uroczo i z klasą !
jazzy 11:53, 26 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)
Moja nowa, ale całkiem stara i nieco "odrapana" aranżacja balkonu.

Odrapana czy nie, jest piękna, romantyczna, urokliwa i taka jesienna już
waldek727 12:06, 26 wrz 2015

Danusiu.
Ten niewątpliwie uroczy Magical Amethyst to nowy zakup, pamiątka z Anglii, czy skrywana przez Ciebie perełka w ogrodzie? Nie przypominam sobie wcześniejszych jej fotek. W zestawieniu z nowymi meblami ładnie to wszystko współgra.
Na tym stoliku jeżeli mógłbym coś zasugerować, widziałbym dużą świecę ozdobną w kształcie kuli np z serii ,,Black Currant" lub ,,Cranberry".
Albo może nawet ,,White Forest".
Gardenarium 12:17, 26 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Balkon jak z innej epoki urokliwy. Hotensja przepiękna. Ona sama z siebie tak wybarwiona jest?

Nom, sama z siebie. Najpierw była całkowicie zielona

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:20, 26 wrz 2015

waldek727 napisał(a)
Danusiu.
Ten niewątpliwie uroczy Magical Amethyst to nowy zakup, pamiątka z Anglii, czy skrywana przez Ciebie perełka w ogrodzie? Nie przypominam sobie wcześniejszych jej fotek. W zestawieniu z nowymi meblami ładnie to wszystko współgra.
Na tym stoliku jeżeli mógłbym coś zasugerować, widziałbym dużą świecę ozdobną w kształcie kuli np z serii ,,black currant" lub ,,cranberry".

Waldku, było wszystko pokazane, przegapiłeś
Będzie cynowe stylowe naczynie, albo nic, zobaczę, świec na stole nie lubię, wyłącznie w latarniach lubię.

To jest hortensja Hydrangea macrophylla 'Schloss Wackerbarth' SAXON ®

Tutaj krok po kroku co było robione 50 zdjęć w galerii https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/441-skuteczna-metamorfoza-balkonu-i-tarasu-po-upalach/photos

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/441-skuteczna-metamorfoza-balkonu-i-tarasu-po-upalach

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:25, 26 wrz 2015

Myślę nad sugestią Waldka i wiem, że moja intuicja mnie nie myli i meble są tak misterne, że już nic nie wymagają na stole. jedynie chyba tej samej hortensji co w donicy, ale będzie za duża. Wiem - szklany wazon i hortensja cięta w wodzie.

Instagram Ogrodowiska
jazzy 12:25, 26 wrz 2015

Danusia, a znasz Hortensję macrophylla 'Mophead'? Bo jestem w posiadaniu ale nie wiem z czym to się je Czy jak ją wsadze do gruntu to okryć czymś na zimę?
waldek727 12:31, 26 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)

Waldku, było wszystko pokazane, przegapiłeś

Zgadza się. Byłem w tym czasie na urlopie, ale już wszystko nadrobiłem fotkami z galerii.
Dziękuję.
Milka 12:33, 26 wrz 2015

Swietnie wygląda balkon, faktycznie idealnie dopasowane. A ta hortensja obłęd, muszę ją mieć, szukam