Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:11, 14 paź 2014

aage napisał(a)

Nic się nie zmieniło. Wolę chyba zdecydowanie Tyską Giełdę, jeździsz?
Czerwienię się coraz bardziej

Agus zawsze jedziłam namietnie od kiedy robie ogród nie byłam ani razu wiem bład jeszcze mysle ze zalicze mała wycieczke
lojalna_ 15:15, 14 paź 2014

jazzy napisał(a)

Tej pani tam dzisiaj nie było, bo padał deszcz. Ja jade w piątek oby nie padało, cholewcia

Wczoraj do tej kobity fzwoniłam powiedziała.... Bede w polu .... Jeszcze najpierw jej nie zrozumiałam tski zlepek głosek, nic mi nie mowiła ze jak bedzie padac to jej niet a zreszta jak wyjezdzalismy była swietna pogoda i nagle sie pipsuła, chyba by mnie szlag trafił jakbym przejechała 200 kilosów po nic ..... Ale tych bukszpanów mi szkoda......moze tsk miało byc .....dobra juz nie płacze zrobiłam insze zakupy i oki

Zeby w piatek nie padało

Konwaliki to nasza Ewka mi pomysł zapodała
lojalna_ 15:18, 14 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Twoje zakupy to same sprawdzone rosliny- w dobrym guście fajna ta sosna. Ciekawa jestem z czym ja skomponujesz...ml rzeczywiście nie za duży, ale on szybko przyrasta, tak jak piszą dziewczyny ile kosztował? Pytam z ciekawości...
..jeśli wybierasz się przypadkiem w okolice Wawy to jest tam fajne miejsce z trawami. ..sadzonki duuuuzo większe. ..

...a deszczu zazdroszczę, chociaż wiem że Tobie nie potrzeba. .....ja właśnie wróciłam z podlewania.....

Kasiu ciesze sie ze tak piszesz o roslinkach , lubie jak my wszystkie dobra jakosc ale w tym temacie troche po omacku

Do Warszawy sie nie wybieram dopiero wiosna

Deszcz to dzis dla mnie udreka chłopaki prawie nic nie zrobili ;(

18 zeta wieksza 12 mniejsza widac je jakie sa wypasione
aage 15:23, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Agus zawsze jedziłam namietnie od kiedy robie ogród nie byłam ani razu wiem bład jeszcze mysle ze zalicze mała wycieczke

Koniecznie ja odkryłam to miejsce ostatnio na nowo
lojalna_ 16:03, 14 paź 2014

Agus no jak ja mogłam pomyslec ze tam do ogrodu mniej towaru wiecej do kwiaciarni czesto bywałam ....
jazzy 16:30, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Wczoraj do tej kobity fzwoniłam powiedziała.... Bede w polu .... Jeszcze najpierw jej nie zrozumiałam tski zlepek głosek, nic mi nie mowiła ze jak bedzie padac to jej niet a zreszta jak wyjezdzalismy była swietna pogoda i nagle sie pipsuła, chyba by mnie szlag trafił jakbym przejechała 200 kilosów po nic ..... Ale tych bukszpanów mi szkoda......moze tsk miało byc .....dobra juz nie płacze zrobiłam insze zakupy i oki

A umawialas się na bukszpany?
lojalna_ 18:28, 14 paź 2014

jazzy napisał(a)

A umawialas się na bukszpany?

Niestety tak
jazzy 18:52, 14 paź 2014

Oj
A w pt. nie dasz rady wyruszyć?
lojalna_ 18:58, 14 paź 2014

jazzy napisał(a)
Oj
A w pt. nie dasz rady wyruszyć?

No niestety nie to była cała wyprawa wypozyczylismy przyczepke .... I eM miał urlop a teraz to juz kazdy dzien tak zajety ....nie ma tyle czasu do dyspozycji i jeszcze tam troche trzeba poswiecic minutek bardzo załuje ale musze o tym zapomniec zeby sie dołowoac teraz pogody tylko prosze zeby ten bruk skonczyli i zasadze to co mam ...przed sniegiem hihi
BusyBee 19:10, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

No niestety nie to była cała wyprawa wypozyczylismy przyczepke .... I eM miał urlop a teraz to juz kazdy dzien tak zajety ....nie ma tyle czasu do dyspozycji i jeszcze tam troche trzeba poswiecic minutek bardzo załuje ale musze o tym zapomniec zeby sie dołowoac teraz pogody tylko prosze zeby ten bruk skonczyli i zasadze to co mam ...przed sniegiem hihi

Na pewno bardzo szkoda.......po prostu pech ale głowa do góry....przecież jesteś na początku swojej ogrodowej drogi... będą jeszcze takie okazje.....
Teraz najważniejsze, żeby skończyła Twoja zdolna i pracowita ekipa..... posprzątasz , posadzisz i od razu poczujesz się lepiej....