Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 11:19, 09 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Jaki kolor u Ciebie!!! Mnie te liliokształtne też nęcą tulipany, już nawet zaczynam się rozglądać za takimi, co to nie tylko przez rok są...bo wykopywać nie będę!
Z moimi buksami też czekam...tyle, że nie mam zupełnie pomysłu czym skarpę obrzeżyć, gdyby trzeba było wykopać. I Signum też czeka...

Kindziu kupiłam Edenke sądzę po przymrozkach ))
Mnie te pełne tulipanki się bardzo podobają ))
lojalna_ 11:20, 09 maj 2017

Kawa napisał(a)

no jak przecie normalnie, takie dobre dusze się pamięta

trochę sie rozrosły i już widzę następnego - więc 3 będą
byleby te przymrozki się nie sprawdziły

Kamilko chyba nas ta zima nie opuści
lojalna_ 11:24, 09 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
Piekny ten szpalerek dolls'ów u Ciebie ja niefortunnie połączyłam je z Claudią, bo ksztaltem podobne, ale nie zgrywają się najlepiej.. nie widziałam, ze te Minuetki będą miały więcej czerwieni w sobie i trochę nie trafiłam podczytuję Ciebie regularnie, ale nie wiem, czy do tej pory zostawiłam ślad no to jestem! Pięknie u Ciebie! Ale bardzo szkoda bukszpanów...

Połączenia to trudna sprawa ja zachwycam się u Was kolorami a sama zachowawczo komponuje zupełnie się nie czuje na siłach mieszać kolorki.

Teraz Kasiu nas tak dużo ze nie sposób być u każdego ale mijamy się na wątkach i tez czytamy co u nas słychać Buxiak
iwka 11:24, 09 maj 2017

lojalna_ napisał(a)

Żabka to nowidziszvkolejna przyczyną haha mój anioł nie jest podejrzany. Amelka mi opowiadała o pewnej kulkowej wycieczce z Ciebie agentka jest ((((
nooo w sumie to w ubiegłym roku miała mnie odwiedzić i sie wymigała teraz nie ma wyjścia
Kasia_CS 12:29, 09 maj 2017

Wiesz co, ja to nawet nie tyle, ze próbuje mieszać/komponowac zestawienia nie bardzo wiedziałam gdzie je wsadzic i samo wyszło
lojalna_ 16:11, 09 maj 2017

iwka napisał(a)
nooo w sumie to w ubiegłym roku miała mnie odwiedzić i sie wymigała teraz nie ma wyjścia

Haha no toś dopiEla swego )((
lojalna_ 16:12, 09 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
Wiesz co, ja to nawet nie tyle, ze próbuje mieszać/komponowac zestawienia nie bardzo wiedziałam gdzie je wsadzic i samo wyszło

Rozbroilas mnie Kasiu ...
lojalna_ 16:16, 09 maj 2017

Piwonie rosną ni fajnie wysokiem są i widać lebki oby ich przymrozek nie ciacha .

Czy Wy robicie podpory piwoniom? A jeśli tak to jakie ? Widziałam takie siatki u KapiasA ale tam były wielkie kępy.

Dwa ostatnie stelaże grabowe dopiero jesienią będą Osz kurcze szkoda ....
Dorota123 17:01, 09 maj 2017

Taka ilość tulipanów robi wrażenie, ciekawe ile nam w przyszłym roku z nich powtórzy kwitnienie.
Kasia_CS 17:25, 09 maj 2017

lojalna_ napisał(a)

Rozbroilas mnie Kasiu ...

cóż zrobić początkująca jestem jeszcze mocno