Jaki kolor u Ciebie!!! Mnie te liliokształtne też nęcą tulipany, już nawet zaczynam się rozglądać za takimi, co to nie tylko przez rok są...bo wykopywać nie będę! Z moimi buksami też czekam...tyle, że nie mam zupełnie pomysłu czym skarpę obrzeżyć, gdyby trzeba było wykopać. I Signum też czeka...
no jak przecie normalnie, takie dobre dusze się pamięta trochę sie rozrosły i już widzę następnego - więc 3 będą byleby te przymrozki się nie sprawdziły
Piekny ten szpalerek dolls'ów u Ciebie ja niefortunnie połączyłam je z Claudią, bo ksztaltem podobne, ale nie zgrywają się najlepiej.. nie widziałam, ze te Minuetki będą miały więcej czerwieni w sobie i trochę nie trafiłam podczytuję Ciebie regularnie, ale nie wiem, czy do tej pory zostawiłam ślad no to jestem! Pięknie u Ciebie! Ale bardzo szkoda bukszpanów...
Żabka to nowidziszvkolejna przyczyną haha mój anioł nie jest podejrzany. Amelka mi opowiadała o pewnej kulkowej wycieczce z Ciebie agentka jest ((((
nooo w sumie to w ubiegłym roku miała mnie odwiedzić i sie wymigała teraz nie ma wyjścia
Wiesz co, ja to nawet nie tyle, ze próbuje mieszać/komponowac zestawienia nie bardzo wiedziałam gdzie je wsadzic i samo wyszło
Rozbroilas mnie Kasiu ...