Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Dorota123 23:16, 24 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Jolu jak nazywają się te drzewka, czy Ty je tniesz, żeby były takie odchudzone?
Taki domek ogrodnika to i mnie by się przydał, do tej pory nie mam swojego miejsca na narzędzia, doniczki, a bardzo mi się taki marzy.
tulucy 07:10, 25 wrz 2018

Jolu no czyjaś wina musi być
Piękny masz ogród... Nie wygląda na mały
Monia81 13:00, 25 wrz 2018

Joluś czytam u Ani, że Variegatusów się będziesz pozbyć, napisz czemu??? bo ja z kolei na nie choruję, mi się u Ciebie podobały fest i jeszcze mam pytanko bo poczytałam dokładnie wąteczek Twój, masz magnolkę szczepioną, idzie kolumnowa, czy ta korona się szeroka robi, jak to z nią jest???
sylwia_slomc... 13:07, 25 wrz 2018

Emuś zdolniacha trzeba chwalić to się jeszcze bardziej będzie starał, o ile to możliwe

Bardzo mi się stolik na brzozowych nóżkach spodobał
lojalna_ 13:29, 25 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Emuś zdolniacha trzeba chwalić to się jeszcze bardziej będzie starał, o ile to możliwe

Bardzo mi się stolik na brzozowych nóżkach spodobał

Przekażę on łasy na pochwały bardzo ! Lubi tak ja ją takie dodatkowe prace chociaż czasu u niego na lekarstwo to zawsze coś podziała )) .

Sylwiu juz nie ma tego stolika ale był super. Black to resztki z kuchennego blatu )) Najfajniejszy jest widok za stolikiem czyli ta pustka !
lojalna_ 15:27, 25 wrz 2018

Monia81 napisał(a)
Joluś czytam u Ani, że Variegatusów się będziesz pozbyć, napisz czemu??? bo ja z kolei na nie choruję, mi się u Ciebie podobały fest i jeszcze mam pytanko bo poczytałam dokładnie wąteczek Twój, masz magnolkę szczepioną, idzie kolumnowa, czy ta korona się szeroka robi, jak to z nią jest???

Moniu to już chyba wszystko wiesz

Korona magnoli się poszerza idzievwcgore ale też ostro na boki zrobię Ci fotki przy najbliższej okazji .

Variegatusy u mnie pięknie rozjaśniaja miejsce jednak od dłuższego czasu sie pokadają mimo tego że są podtrzymywanie z wielu stron przez rośliny. Co do tego tematu juz jesteśmy umowione

Znalazlam takie fotki

Droga musze pstryknać nie potrafię znaleźć.
lojalna_ 15:29, 25 wrz 2018

tulucy napisał(a)
Jolu no czyjaś wina musi być
Piękny masz ogród... Nie wygląda na mały

Nie trudno znaleźć winę go zawsze się ktoś naiwnie niestety to mąkę poletko; ) Marzy mi się większe ,pomarzyć można
lojalna_ 15:33, 25 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Jolu jak nazywają się te drzewka, czy Ty je tniesz, żeby były takie odchudzone?
Taki domek ogrodnika to i mnie by się przydał, do tej pory nie mam swojego miejsca na narzędzia, doniczki, a bardzo mi się taki marzy.

Domek stoi trzeci rok a i tak wiecznie jest za mało miejsca na przechowywanie ale fakt bardzo pomocny

Drzewka to buki rohan obelisk mają 4ty rok i bardzo grube pieni ale inwazja mszycybpowoduje ze słabo rosną i maja mały przyrost. W tym roku zadbała o nie trochę sprawdzając drzewka co kilka dni i robiłam oprysk Eco i troszkę pdorosły wreszcie . Cięcie z uwagi na mały przyrost nie było potrzebne
lojalna_ 15:36, 25 wrz 2018

Mala_Mi napisał(a)
Podziękował za pyszczydło Fidusiowe ... zawsze z miłą chęcią go oglądam, nawet jak zielony jest od pomocy przy koszeniu.

eMusia chwale pod niebiosa.. na pewno to słyszy Domek zrobił wypasiony i pasuje jak ulał.. zdolniacha .Pół forum Ci zazdrości teraz eMa, a drugie pół jeszcze nie wie że masz takiego chłopa bo tu nie zajrzeli

Zawsze to powtarzam nie szukałam takiego zdolnego a trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno
lojalna_ 16:00, 25 wrz 2018

lawenda001 napisał(a)

Piękny ogród!!!
Chciałabym podpytać o doniczki widoczne na tym zdjęciu... z czego on sa? Betonowe? Jak się zachowują?

Donice kupiłam LM dwa lata temu już niestety tych nie ma ale są bardzo podobne to taki oszukiwanie beton z domieszką jakąś . Są zima na dworze nic im się nie dzieje. Lubię je bardzo.